Aug 13, 2020, 4:34 PM

Някъде из съзнанието на времето - корица 

Collages » Others
309 2 4

© Йоана All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Интересна идея. Хареса ми.
  • Благодаря ви много, че разгледахте тази идея за корица. Обмислях да включа различните видове творби заедно, защото нямам много прозаични текстове, и едва ли ще включвам всички творби - трябва ми време да обмисля точно какво искам да е съдържанието на книгата, но това с времето ще го реша. Като ми се отвори малко време се надявам да завърша някои идеи за разкази. И тогава ще обмисля вече колко страници да е книгата, какви видове творби да включа и колко, дали да мисля за втора книга и т.н. Засега си мисля за книга в много малко бройки, да я имам за мен и приятели.
    vega666 (Младен Мисана), първо ти, а после аз ще издам. От много време казвам, че искам да видя реализирана книга с твои творби. За това твърдо съм решила.
    maistora (Красимир Тенев), засега работното заглавие е „Някъде из съзнанието на времето“, ако ще е една обща книга; ако са две тогава ще променя корицата и ще има отделни заглавия. Всичко е на идейно ниво, по-натам като имам повече време ще мисля как точно да стане.
  • При 443 творби май е по-удачно да се мисли за две отделни книги - една с разкази и есета и друга с поезия. Двете половини могат да станат лица на кориците. Трябват заглавия и гърбове.
  • Ефектна корица! С радост бих си купил подобна книга и ти пожелавам, Йоана, да види час по-скоро бял свят. Обичам да чета стойностна и вълнуваща поезия,
    а също и талантливо написани текстове от другите жанрове.
Random works
: ??:??