Feb 22, 2021, 1:22 PM  

Ексхибиционизмът- exhibeo: показване, излагане 

  Essays
487 1 112

The work is not suitable for people under 18 years of age.

2 мин за четене

© Гедеон All rights reserved.

Само 103 коментара ( до сега) !! Ай стига бе, добро начало. Иначе – то се получи като една развиваща се спирала ... ето как:
Ами, да започнем с това, че Гедеон постави темела с приказката си за ексхибиционизма, като завърши с фразата ‘За съжаление, дори и да напиша цял трактат, този който има такъв ...
  139  17 
Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
 • лесно е
 • Ооо, едва ли ще имам нерви за това, но ще видим. Благодаря за помощта
 • Ив, ако погледнеш малко по нагоре пише:

  Следващо от категорията Следващо от автора

  Свързани произведения >>>> кликваш на +Създай V ;

  в падащото меню - 'Вдъхновено произведение >
  задължително отиваш надолу по лентата от дясно >>> проза, поезия ....

  И недей да обещаваш нищо
 • Колеги, тук ме посреща надписа, че качеството на коментарите е важно за моя рейтинг и трябва да пиша грамотно и на кирилица. Затова искам да ви попитам най изискано. Как се прави това нещо - създаването на свързани произведения?
  Защото ми се налага да го направя утре, а не знам как. Ако ме съжалите и ми обясните това непонятно за мен действие, обещавам да пиша само стойностни неща от тук нататък.
 • Първо не кривак, правак... И второ аз не го въртя, щото съм " възпитан човек"
  Очаквам затваряне на дюнерджийницата от някой редактор, поради пандемичните условия от коментари, водещи до лавинообразно разпостранение на "поумняването"
 • Вал, кривакът беше в ръцете ти, можеше да го развъртиш още там за да наложиш собственост .. ама ти предпочете да гледаш сеир от страни
 • Пламенчо, ей сега ша та набия, щото с твойта дюнерджийница ми отвлече клиентелата.
  Иринче, далеч сме... Далееееч...
 • Много благодаря, че не ме подгонихте да ме биете
 • Какво стана, минахме ли моста?!

  Пламен, чудесен трактат си написал, поздравления. Пожелавам ти девствени, лазурни и неопетнени коментарни полета.
 • jonnnn (Пламен) - не знам, Пламе, какво си писал за дюнерите, обаче години наред се чудех защо са толкова вкусни. Научих им технологията и разбрах, имало защо! Технологиите са мнооооо влаж... опссс, важни!
 • Завет, аз от три месеца се трия и файда йок.
  Ивайло, писах за стихчето, не за да го прочете някой от коментиращите, а от вътрешна непоносимост, че интерес се проявява, за нещо, когато се събере тумба над някоя глупост, предъвквана с годините, без да се преценява, дали има стойност.
  Плам, Технологията е в основата на всичко
 • Номер 101 😀 Аз обичам да слушам за лявата ми ръка, а коментарите винаги са за десния крак 😥 така, че не се вдълбочавам в тях. Излишно е да се палим в тази ситуация и ми е много странно, че има хора, които с огън и меч, разбрали, недоразбрали, го размахват и клеймят всичко и всички наоколо. Това, което започнах да пиша за дюнерите си е лично мое възприятие и никого не ангажирам с него, не се чувствайте като персонализирани герои (*) ... отбелязвам го, защото вероятно ще се наложи да го повтарям. Няма смисъл да ви уча и убеждавам в моята права вяра, най - малкото защото има вероятност и вие да я споделяте, само че малко по друг начин .. а ако не я споделяте - това не е повод за научни дискусии 😀 ... писанинката ми е за технологията на коментарите, не е по същество
 • Точно така! Ексцесиите са излишни, защото действието, така или иначе, ще продължи. А аз слизам от сцената, понеже не само с всяко слово излизащо от Бога се храни човек, но и с насъщния хляб, който трябва да се заработи.
 • ЗАВЕТ - пиши си стихотворенията! Къде си побегнал! На никой не пречиш! Има място за всички. Ако някой нещо не му изнася на страницата, може да си я модерира, Така че карай малко по-спокойно!

  Иди се поразходи, такова пролетно време! Виж какви минзухари си наснимах, не се стърпях да не ги кача!
 • Като престанем да ти реагираме, на писанията, а ти сей...
 • Спокойно, Завет, никой няма да те трие. Пиши свободно за посланията на християнството, това е хубаво и има място в живота ни. Все пак нали си наясно, че повечето поети са развратени хора, затова и не те харесват, но не чак всички пишещи поезия са безумци. Има и такива, които следват Христовия път. Затова публикувай каквото ти се иска и не се обезсърчавай.
 • Не беше много добре онова с валса, Гедеоне, лъхна ме на Гарелова от него. Иначе стихчето си беше не лошо. Кой по дяволите нормален човек танцува валс днес? Това е все едно, ни в клин ни в ръкав, да те връхлети виенски коледен концерт по сирни заговезни.
 • Аз спирам да пиша, щото го ударихте на коитуси и порно изпълнения.
  Вечера написа едно стихче за Валса и забравих да се съблека гол... Те тука ми беше грешката.
  Тъй че, приятен ден и всички възбуждащи от него последствия
 • Завете, не надценявай участниците така.
  Това тук не е порно, а само злощастен опит за софт еротика.
  Нещо като коитус без оргазъм.
 • Да, така е, но онази платформа е друга и въпреки това и тук, са повече от търпеливи с нас. Прочетете правилника. И аз на моменти му отпускам края, хора сме, но напоследък се превръща в система.
 • Ирина, къде видя гърди у мене, че пък и да са пред твоите.
  Плам, то дюнер, без прибавка е едно нищо, поне малко кълцано перо от Пушкин, но грешката е с Платон...Възрастничък е и трудно се пече на грила.
  Ив..., тебе те знам, че си перфектен по коментарите, тъй че очаквам поне 30-40.
  Наде, всички пишем...ама защо пишем е Хамлетовският въпрос.
  Мании Завет, ти си сварил доде пиша да са натикаш. Какъв Христос, какъв Бог, какви неща говориш, без извинение гъзът е важен тука, пък и навсякъде.
 • Разни разводнени коментари имах предвид. Сетих се за твоето осмомартенско и други. Имаше купон на няколко места при теб
 • Какви, Целувчице? Да ставам ли досадна, на тема :" Публикуване в публичното пространство"? Си намираш религиозен форум, Димо.
 • Надя поне помни. И тя има няколко такива случаи
 • Съгласен съм с Ирина и наистина. Защо не вземеш да направиш и ти някоя дивотия като мен, Пламене? Вземи есенцията от коментарите, но не само от тук, а и от свързани произведения и коментари по темата и направи едно хубаво разказче. Гарантирам, че и ти ще се забавляваш много, а и ние после ще се присъединим като читатели в забавлението.
 • Добре, де, такъв словесен поток се изля. Всички пишем - за това, което ни вълнува, радва, боли, ядосва. Нали затова сме тук? По-голямо разголване - здраве му кажи! А и сеирджий не липсват.
 • На мен ми звучи страхотно.
  Красотата е в очите на гледащия.

  А иначе, "страхотно произведение, с добре издържана форма и ценно послание", го може всеки.
  Дай малко да пазчупим таз матрица.
 • Ами, да започнем с това, че Гедеон постави темела с приказката си за ексхибиционизма, като завърши с фразата ‘За съжаление, дори и да напиша цял трактат, този който има такъв начин в възприятие и мислене, просто няма да се промени.’ След което ентусиазира тълпата ... и се получи дюнер. Намушиха творбата му на оста на вертикалния грил, включиха захранването, като всеки от околните започна да добавя по свое усмотрение нещица помежду парченцата месце. В стандартното упътване пише ..’ Дюнерът е сандвич пълен с месо. Месото, в повечето случаи агнешко, но и много често телешко или пилешко, се пече на вертикален грил и се слага върху тънък хляб заедно със сос и гарнитура’ Със всеки нов коментар буцата месо обрастваше с невчесани мисли, разкостиха Платон и парченцата му ги разпределиха равномерно, ситно накълцано перо на Пушкин, с цел сащисване на тълпата бяха добавени и парченца от световната конспирация, нокти от глобалистите, просмукани от задачата им да ни направят ''виртуален дюнер'' ...
 • Хахаха, ще ударя. Макар че няма да ми е приятно да си с едни гърди пред мен.

  Ми Иво, до към седмица. То бяха свалки, сватби, разводи. Двама, трима се сбиха и така...
 • Хора, 176 е много нещо. Ще се измъчим прекалено много с толкова ексхибиционизъм. Не е човешко това.
 • Пламен е кален, като мен, по цял ден ходим голи в сайта
  Ти давай рамото.
 • Рекордът ми е 176.
  Гедеон, можем да ти ударим едно рамо, само Пламен да не настине.
 • Браво Пламенчо, не вдигай панталона и ти, като мене си "ексхибиционист" Сайта още не се е разгърнал, ша чакаме нови попълнения.
 • Отлично предложение. Обаче в тази работа с правенето на приказка от и за коментари аз съм те изпреварил още преди 11 години. Тогава пишех в социалната мрежа Нетлог. Забавлявах се да дразня жени интелигентки и измъквах с хитрост от тях крайна искреност, изразяваща се в брутална грубост и нецензурни определения, и описания на личността ми. После избрах измежду всичко това и направих страхотен кратък разказ. Още ме е яд, че не си го запазих в компютъра, преди да ликвидират тази социална мрежа. Защото сега можех да го кача тук и той да стане един много добър мой дебют в областта на прозата. Макар, че това формално погледнато си беше чисто плагиатство и аз нямах някакъв голям литературен принос в него. По-скоро бях в ролята на диджей, компилатор.
 • I’m back!
  Само 73 коментара !! Ай стига бе, добро начало, ‘Дорде не станем 10 милиона, няма да си вдигна панталона’ Да, ама за три дни – толкова, Предлагам да не се ограничаваме с тази цифра, ами да продължим приказката, докато не я запишат в рекордите на Гинес. Иначе – то се получи като една развиваща се спирала ... ето как:
  (Имам приказка за коментарите на цели две страници, която ще я публикувам тук за поддържане на тонуса 😀)
  Следва ...
 • Здравей, Анубис Онуй с ф не ли същото с о-ф
 • Ами лека ви пръст
 • Аз пък си мислих, че в творчески сайт от значение е само творчеството и всичко останало не би трябвало да е обект на интерес. Но явно някои желаят навсякъде да е фейсбук
 • Ив, най- чистосърдечно понякога си ми много приятен в коментарите, щото много се доближаваме в мисленето си.
 • Много интересни коментари са се получили днес тук, харесаха ми. Особено ме заинтригува случаят на онзи автор, за който Гедеон сподели, че си разказал цялата история, още преди да започне да разказва истории. Даже сега се замислям, дали този сайт няма да стане едно много по-интересно място, ако всички автори бъдат задължени от ръководството да опишат подробно личните си истории и то направо под формата на видео клип. Мисля, че тогава и самото ни отношение един към друг, като автори и носители на послания, ще стане съвсем различно. Но за радост на всички прикрити и фалшиви герои, опасност за такова нещо няма. Така, че играта на ексхибиционизъм, воайорство и разни събития пред и зад дуварите продължава.
 • ВалентинВасилев (Гедеон) - "Гладна кокошка философски трактати пише"
 • Пепи, забравих да ти пиша, че съм чел и философския трактат "Размисли" на Стоядин Маслодайнов (Шпаклата) и там едната глава започва с " Гладна кокошка, просо сънува"
 • ЗАВЕТ - бъркаш понятията: духовен и религиозен. Както и вярващ и вяра. И грешен и грешник.
  Ако искам да споделям религиозните си въжделения, ще ида в религиозен сайт.

  пп
  а колкото до червената точка, много рядко влизам в тоя раздел. Взех отношение само защото видях уклон към сексуалния ексхибиционизъм. А емоционалният в последните години заема дори по-голямо място в мрежата. Отчуждението в реала води до емоционални липси, които хората търсят да запълнят където и както могат.
  Гладът определя поведението.
 • Такаа, написах една голяма глупост със заглавие Ексхибиционизмът- exhibeo: показване, излагане, и Произведението не е подходящо за лица под 18 години .Посещаемост 255, коментари 64.
  Днес публикувах разказче не толкова тъпо- коментари 1 посещаемост 29.
  Значи това, което съм писал тук, все пак не е чак толкова тъпо.
  Пепи в по-преден коментар писах, че нищо няма да трия, а камо ли теб Имам трудно разбираем хумор
 • ЗАВЕТ - шегувам се. Тия виртуални нива и войни са само в главите на някои.

  ВалентинВасилев (Гедеон) - добре, че не чета всичко и всички.
  Изтрий ми коментите, остави само на Пламенчо и всичко ще е наред, щом искаш само неговите добри.
 • Давай те...
  Пламенчо... Спри не си отивай ще ми бъде тъжно, ще ми бъде тъжно, без твоя коментар... спри не си отивай, че ще дойдат други и ще си спомням само, за твоите единствени думи добри.
  То на песен го изкарах, глей да не дойдеш
 • Тържествено заявявам, че няма да посещавам страничката за два дни - надявам се че дотогава ще се изчерпите
 • Завет - сега следва да се покая и да си призная, че съм тъпа и за това не мога да те разбера и оценя. Прав си. Не съм ти на нивото. Как не съм се усетила, че си наравно с древногръцките философи и съвременните писатели-философи. Прав си 2 - файда йок, щом акълът не ми стига да го осъзная (нивото ти).
  Посипвам си главата с пепел и спирам да те чета, не ми се губи повече време с теб
 • Пепи
 • Тука има разграничаване между публични личности и нетакива. Другото - кой до колко и какво ще си излага и показва, сам си слага границата, и си носи последствията.
  Това си е проблем на самия профил-човек (в нета може и да си много "човеци", каквито си искаш. Това излагане на личния живот не е характеристика все пак. Социалният и семеен статус не се припокриват много често с човека зад тях.
  И последно, но не на последно място, различни са потребностите, поради които влизаме в мрежата, а от там и поведението ни.


  пп
  защо питаш за Аристотел - ученик и учител, макар единият материалист, другият идеалист, всеки със своята философска школа. И Макс Фриш съм чела дори.
 • Вечера прочетох разказ от един прекрасно пишещ проза човек в сайта и той в титулната си страница, беше описал почти всичко за своят живот и състояние в момента, както и за децата си. Но явно някои хора са прочели единствено титулната страница, за да имат, какво да дискутират. Тъй че Пепи вица,който си написала не е адекватен за такива хора. Пък и какво лошо има в това някой да се гордее, че с честен труд е постигнал много. Тия, които са крали си мълчат, какво имат, щото ги е страх от воайорите да не ги наклепат някъде.
  Браво Пепилота и ти мина само да се похвалиш Ако случайно си чела и Блез Паскал или Аристотел се обади. Пък може и да имаш скъп часовник
 • "То щеше да е ексхибиционист, онанист и всичко свързано с извратени сексуални състояния" - защо виртуалният ексхибиционизъм слагваш в едно изречение с разни сексове? Той е два вида: емоционален и сексуален. Емоционалният се изразява в оголване на личния живот: семеен статус, връзки, работа, др.лични данни и т.н. За това има и един виц "Имам еди-колко си имота, коли еди си какви, часовник... и т.н. - нищо не търся, минавам само да се похваля". Ако не искаш да се говори за нещо, просто не го споменаваш. Но веднъж в нета - завинаги в нета! Гугъл гледа всичко.
  А да изразяваш в творчеството си чувствата е нормално, защото то изразява нашето отношение към другите и света около нас, а не какви са те.


  пп
  чела съм всичко от Платон. Минавам само да се похваля
 • Ивайло, и ти не въвеждай другите в заблуждение с това, което си прочел в "Диалози" на Платон, защото никога не е имало осъществен материален контакт между Платон и мечтата му. А смятам, че не е някаква фаталност, че е харесвал момче. При него е важно усещането за допир с нещо което е много искано и съвършено, за което си мечтае.
  А дали Анна Керн е била порядъчно девойче е все едно да попиташ в сайта, дали има порядъчни жени /на лични/ и всички ще ти отговорят " Неее !!!"
  Завет, що винаги ми е смешно, като чета коментарите ти. Явно съм някакъв олигофрен
 • Гедеоне, не въвеждай в заблуждение тълпата, относно Платон, защото неговата формулировка за това що е съвършената любов е безпощадно ясно разкрита в няколко от диалозите му и е следната. Това е любов между зрял и млад мъж. Едно отношение на взаимно стимулиране към възвишеност. Взаимодействие на мъдростта и опита с с неовладяната стихия на на младостта, което по един естествен начин преминава в хомосексуален акт в буквален смисъл.
  А, Пушкин, той сега е невъзможен. Също както Анна Керн, която впрочем не е била особено порядъчно девойче. Невъзможна е като цяло днес и саморазправата с чифте пищови заради изречена дума от някой. Сега стилистиката и персонажите са други. Но думите ,,Обичам те" са си полезни в доста случаи. Това сме го коментирали преди време
 • Пламенчо, ей за това постоянно ти казвам, че си най- умният в сайта, защото виждаш нещата правилно с главата надолу.
  Други и с две глави не могат да се ориентират.
  Завет спри да се събличаш, това е запазена марка за мен. На теб ти стига до кръста да си гол, все пак си Мълниеносец, а аз съм Гедеон и си имам ризница, тя ме крие.
 • Коментарите СА темата, не ... по темата
 • Малииииии каква кофа, пълна с логорея 😮 Ама така е, когато сам Вал се напъха в гнездото с осите и им зададе въпроса - Как сте днес, красавици? ... Коя от вас има най - голямо жило ? Смешното е, че някои се ентусиазираха да си го мерят и доказват, а още по - смешно е, че се обадих в началото и вече бях длъжен да присъствам Когато пиша някаква писанинка я адресирам така - безадресно, тук обаче в коментарите е прието да си хванеш някого персонално и вместо някъде под масата да си се нахортуват кой кого уважава повече, това трябва да се прави показно , което е точно по заглавието - Ексхибиционизмът- exhibeo: показване, излагане
 • Не до довечера, до другия милениум. Чао, драги господа. Най-малко ми се обяснява какво е искал да каже авторът 😊
 • Ма Ирина, кво ти изливам 😂
 • Ох, Валентин.....😊
  Нищо, нищо, изливай....
  Виртуално не се брои.
 • За Ирина и Ирен Не е заради определено вчерашни коментари. Просто всеки съд или човешка търпимост има предел, в който прелива.
  Така че Ирина, керванът продължава Пък най- малко от теб би ми накипяло, като те гледам, че постоянно кипиш
  Даря, и посмъртно няма да е. Преди хората са били други, а сега е просто ехо на техния възторг.
 • Ееееее, Ирен! Ами четете, бе хора 😀
  Виж аз как не му поддавам на Димо. Следвам есето ред по ред и внимавам (на всичко отгоре) на Георги и Вальо да не им накипява повече от това, което е накипяло 😊
 • Пушкин, тук само посмъртно би бил оценен, а дори и това е доста съмнително Имал е късмет човека, живял е в други времена
 • "Защото, Вальо, си визирал коментарите под вчерашната публикация на Георги" - ама казвайте ги по.рано тези работи. Нещо, като послеслов да има в творбата ако трябва. Да намерим "извора", че да коментираме по-смислено.
 • Защото, Вальо, си визирал коментарите под вчерашната публикация на Георги. Още повече, казваш, избухнал си, накипяло ти е. И си използвал някои думички от коментарите..ей такива сладурести неща. Не, че някой долу въобще е разбрал от кво ти е накипяло, просто събрах две и две-четири.
  Георги, ако ме познаваше, щеше да си разбрал две неща: Че коментарът ми не касае теб и по никакъв начин не е имал за цел да те засегне. Другото е, че слабости нямам😉
  Валентин, ако това есе не се отнася до вчерашната публикация на Георги, барабар с коментарите отдолу, връщам си думите три пъти назад и денят тръгва по старо му.
 • Е деее, кой колкото може? Какво значи "заучени рими"? Има изтъркани рими, има скучни рими, очаквани рими. Но не всеки тук е Пушкин.
 • Валентине, аз съм й слабост, обича да си ме споменава тук, там Иринчето, та не се връзвай толкова 😋
  Въобще вече не чета коментарите в този сайт, освен много рядко под отделни творби, които ме вълнуват, та и тук така.
  И честно казано, се засмях на това сравнение от сърце 😋
 • Ирина, благодаря за дългия коментар, ама хич не разбрах, защо Георги цъфна до Пушкин.
  Погледнах не съм го написал!!! А това, че има много воайори в сайта, които четат просто да намерят някаква клюка и да си я разпращат на лични, го знам прекалено добре. Хорицата, като четат им е трудно да си отворят душата, щото са я пратили в девета глуха и напред е само есфанската им клюкарщина.
  Пък не знам, кое си чела в сайта, ама дори и някой да търси чуждо внимание си е пак нещо пред това да пишеш заучени рими.
  Що бе Завет, па ма караш да се хиля.🤣
  Много ядосвам хората, като се трия😂
 • Много сте ми странни с това "изгонване" или пък изтриване на профила. Като му се живее без "Откровения" на човек - просто не влиза. Аз така правя, като се преситя от "поезия" някъде. После ако "огладнея" за Откровения или някой друг сайт - посещавам отново.
 • 😂 Що ма разсмиваш .
  Наистина си кораво куче, щом пишеш още в сайта
 • Ти наистина ли си сравнил "Воайор във виртуала" на Георги Каменов с Чудното мигновение на Пушкин? Ако е така, Господ да е на помощ на Откровения и цялата поетична гилдия. И да. Всеки, който твори и "ражда" произведение, се разголва. Показва част от себе си, под натиск. Било но муза, липса на внимание или силен напор да бълва глупости напред назад. А воайорите са факт, също. Срещат се най-често по нуди плажовете, в обществените къпални и сайтовете за лично творчество. И, когато едно произведение описва този т.нар.проблем, направо не виждам как коментарите под него да обсъждат слънцето, залеза и тучните дъбрави. Не знам къде си прочел някой да взема на подбив голямата, непрежалима и неповторима любов, въпреки, че ако питаш мен... Това есе е пълно с клишета, Валентин. Които дори нямат смислова връзка помежду си. Нерде Пушкин и сърца, нерде автори плюс и бели гълъби. Ясно е, че са те подразнили свободно използваните термини около темата за перверзните типажи, но...Това е положението.
 • Георги, аз по цял ден си ходя в къщи и на работа и в главата ми е само "Обичам те". Не го казвам за себе си разбира се
 • Така е, промените и градацията на един характер са в първите години, после и лоботомия не помага...
  Поздравявам те.
  ПП
  Обичам те - тези думи съм ги казвал само на 2 жени! На първата (която е далеч в спомените) дали има и 5 пъти, а на тази, която вече толкова време владее сърцето ми, някъде около 5 пъти на ден.
  Казаното тук е самата истина!
 • Най-много след четене на стойностни произведения, обичам да чета коментарите в сайта. Те говорят много точно, кой какъв е, без прикритието на разни стихчета и метафори.
  Предният път от"съжаление" към някои коментатори изтрих всичко. Този път няма да направя тази грешка.
  Завет, що си си измислил този литературен псевдоним, като си трайно в бурята.
  Да се беше написал Буря или Буревестник.
  Същата работа и с Патрисия, можеше да е Вулкания
  Надявам се, че никой няма да се разсърди, това е в кръга на шегата.
  Виж Щурачето си е на място, както и Пламенчо ( само снимката е достатъчна)
  Благодаря за коментарите до тук
 • Сладур
 • Патрисиа, не го боцкай, усмихвай му се. Той Заветчо не е лош, като детенце е. Много ми напомня на един виц: Бог казал на Адам и Ева - Деца имам два подаръка за вас. Първият е да се пишка прав. Адам веднага скочил и се развикал: За мен, за мен, мой е, мой. И Бог му дал подаръка. Адам припнал из градината, с такава радост пишкал където му падне.
  Ева попитала: А какъв е другия подарък?
  - Акъл, Ева, акъл, ама и него ще дам на Адам, че инак ще опикае всичко, виж го...
  Та и Завет е във фазата преди втория подарък хи хи
 • Разбира се, че има значение как ще се каже. До сега май не съм срещнала човек, който да си е променил мнението в момент, в който се е почувствал обиден.
 • Прекаляваш! Тук всички са творци. Обиди от всякакъв тип НЕ се толерират!
 • Хах Цитирам те: Никой нищо не може да наложи на друг.
  Директно, ама невярно! И ква полза от такава директност?
 • Завет, помня, но ти не се изразяваш точно, което прави казаното от теб невярно и затова, тогава Гюрхан ти възрази и беше прав. Подбирай си точните думи.
 • Какво означава - налагаш си мнението? Никой на никой не може да наложи мнение. Кви са тия глупости?
  Пък за любовта... Всеки има право на мнение и никой няма право да предявява претенции към нечие мнение. Може да се възмущава, може да го отхвърля, но да си въобразява, че може да изисква промяна на нечие мнение, е много тъпо начинание
 • Не си трая и налагам си мнението, са две различни понятия. Урочасването е суеверие, Димо.
 • Моралисти, псевдорелигиозни, воайори, самовлюбени, критикари, псевдовсякакви... Да изброявам ли още? Каквото в обществото, това и в "Откровения". Лустрото рано, или късно се олющва. Или си, като мен и "вригваш" на момента, или "замиташ под килима", или си траеш, от страх, че няма да те четат. Избор винаги има.
 • Ако авторът застане пред една Траянова дупка и се навика чистосърдечно, обикновено , като от всяка истинска дупка, няма да има отговор (забележи не пиша никакъв коментар ) . Ако обаче някой се обади неадекватно, кръвта кипва и ... се ражда ново произведение ... диалектика
 • Кой те ядоса?
Random works
: ??:??