Aug 1, 2018, 12:01 PM  

Тесла! Човекът, превърнал фантазиите в реалност 

Audio journalism
2315 8 7
00:00
07:37

© Poetry As Song All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
 • Здравей, Безжичен! Не съм казал, че не е чертаел.Първо е виждал всеки нов проект в съзнанието си. И го е тествал там (в съзнанието си) После е чертал. Няма как, да вземе патент иначе.
  Няма да споря за нищо по темата, защото няма да стигнем доникъде Знаеш, че те уважавам. Но понеже и аз бих изисквал доказателства (дори и относителни и условни) - ако нещо ме интересува - те разбирам напълно. Ето едно филмче за Тесла, което се надявам да ти достави удоволствие. От 34:08 до 34:40 е информацията за липса на "формули" или "уравнения" която анонсирах в коментара си. Когато правих аудио-прочита, още не бях гледал това поразително видео. Разбира се - горещо препоръчвам да изгледаш цялото филмче - и се надявам да ти е интересно. И нека всеки, който желае да хвърли едно око на този материал. Няма да останете разочаровани. Ето и линка:
  https://www.youtube.com/watch?v=_DVzJV6h8J0
 • Пак си точна! Тесла е имал достъп до т.нареченото "Информационно поле". Още учените на Хитлер са установили, че то съществува. Нещо като банка за информация -за миналото, настоящето и бъдещето. Пак германските философи изказват първи мисълта - че минало, настояще и бъдеще протичат едновременно. Сега вече много учени са съгласни с този феномен. Има хора, които без усилие влизат в това поле. Други чрез специални практики. Например Хитлер е влизал там, употребявайки кактуса пейот. Който е вид наркотик - който отваря съзнанието. Вероятно понятията "информационно поле и "Астрал-а" са едно и също. Влизайки там - може да узнаем и своето бъдеще и минало и на целия свят. Нещо като жива видеокасета, която може да пуснем отпред-назад или отзад напред.ПП Няма как ясновидците да виждат бъдещето - ако нямаше точно такова инфо-поле. Това, което Ванга или Нострадамус виждат - явно го има записано в полето. Нострадамус е предрекъл идването на власт на Хитлер - като изписва името му като "Хислер"
 • Благодаря ти, Мариела! Тесла е най-значимия гений, родил се като човек... Хора, които са го познавали по-отблизо са го мислели за извънземен. Имал е ясновидски способности - това не съм го отбелязал в прочита си, защото още я нямаше тази информация в интернет. Тесла не си служи с формули! Това е също невероятно! Не е за вярване! Вижда изобретенията си (почти всички патентовани) - предварително - в съзнанието си и даже пак "на ум" ги тества! Вярно отбелязваш, че чертежите му може да не са изгорени. Кой би изгорил познания, които изпреварват науката и техниката с 1000 години?? Но самия той, както и Айнщайн - изгарят някои неща. Ако сравним Айнщайн с Тесла - бих казал, че никой не разбира теорията за относителността - докато разработките на Тесла са ясни и практични, ползват се на момента, макар и поразяващи съзнанието и фантазията. Мисля, че скока на Германия в производството на супер оръжия и летящи чинии се дължи имено на Тесла. Германия при Хитлер изпреварва другите държави със 100 г.
 • Благодаря ти, Младен! Зарадва ме Избрах по-фантастичните моменти. Сега вече постепенно разсекретиха много неща за Тесла но и много негови открития си стоят в тайна... - но ти сам знаеш това Бъди жив и здрав! Винаги ще бъда твой приятел и почитател!
 • Великолепен материал, информиращ за великото дело на Тесла. Поздравявам те, Антоан, както и за удоволствието да чуя тази информация поднесена с твоя глас!
 • Благодаря на LATINKA-ZLATNA (Латинка-Златна) за в любими.
 • Благодаря ти, Соларе за в любими! Благодарение на теб, че натисна сърчицето - видях, че съм забравил заключени коментарите. Това бях направил, защото един зъл виртуален дух ме преследваше преди време Поздрави и пожелания за щастие - приятелко!
Random works
: ??:??