May 31, 2019, 10:50 PM

Алилуя 

336 5 7

© Бойко Иванов All rights reserved.

Comments

Please sign in with your account so you can comment and vote.
 • bardluna (Геновева Цандева)
  На мен този запис не ми харесва. За мен е изненада, че е пуснат тук. Това е един работен вариант, първи запис, в който не съм вложила достатъчно старание. Гласът ми е доста силен и рязък спрямо музиката. Има още много работа, доста записи, докато се избере един, който да е най-добър за слушане. Песента е известна, не бива да се бърза, трябва да се изпипа до съвършенство, преди да се пусне за слушане. Радвам се, че сте го усетили и правилно сте коментирали, за което ви благодаря. Текстът е една моя изповед като творец, той не е преводен от оригинала.
 • me6 (Бойко Иванов)
  А тук е видеото на песента в синбек вариант. https://www.youtube.com/watch?v=DYJ_4xFec48
 • yotovava (Валентина Йотова)
  оооо, много любима,
  напомни ми за изпълнението на Pentatonix
 • rocksky (Наско Христов)
  Мисля,че това е една магическа песен с невероятно въздействие.Според мен качеството на записа е перфектно.Колкото до другите неща винаги има варианти.Но аз съм свидетел колко труд вложи Бойко месец,че може да е и повече.Не знам как звучи на другите,но като сложа слушалките звучи перфектно!Браво на Бойко и Геновева!
 • me6 (Бойко Иванов)
  Благодаря Стойчо , така е сингбека е много назад. Ама така си я искаха , сингбека го има отделно https://otkrovenia.com/bg/muzika/kitari-i-oshte-neshto. Не знам имаше ли опция за поправка , да я коригирам както аз искам. Въпреки , че не ми се занимава повече с нея.
 • Ranrozar (Стойчо Станев)
  Това е една велика песен на Ленард Коен!Изпълнители от десетки страни в конкурси за таланти направиха кавър на "Алилуя".С текста сте постигнали някакво решение,но може да се желае още в мелодичен аспект,за засилване на музикалния фон.
  Благодаря ви за труда, който сте вложили!
  Опитайте пак.
 • Daytona (Димитър)
  Виждам, че сте постигнали единомислие относно музика и пеене. Получило се е много хубаво. На мен сингбека ми въздейства по - силно. А в песента, в последната минута, вокалът ми идва малко в повече. Ако завършекът беше само инструментал, може би щеше да е по- сладко, дори по-божествено. Лично мнение разбира се. Не сте си губили времето. Поздрав!

© 2003-2019, Georgi Kolev. All rights reserved. The works are the property of their authors.