Mar 2, 2023, 3:40 PM

Драгиева чешма (за Касиус) фолк версия 

  Music » Folclore, Retro urban songs
160 2 8
00:00
04:25

© Антоан Poetry As Song All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Благодаря ти, Петя
  • Специален поздрав от мен с една рок версия. Дано да ви хареса. 🙂

    https://youtu.be/SCOWtTr1lNE
  • Честит да е празника и на теб, Алиса! Имах щастието да посетя върха "Шипка" в младостта си .Усещането , което човек получава там - не може да се опише с думи. Колко храброст и жертвоготовност на шепата опълченци, задържали турските орди.Това там, на върха се усеща във въздуха..Мисля, че стиха на Вазов най-добре описва тези събития. Трябва по-често да си мислим за Левски, Ботев и опълченците - за да се извисим над дребните си проблеми. Ето на тези хора, и братушките - дължим свободата си! Разбира се, тази свобода в момента е условна. Нито на Левски би се харесала, нито на Ботев. Повече приличаме на някаква колония.Защо не приложат плана "Маршал" и за България, западните сили? Той би бил доста по евтин, отколкото да изправиш на крака една напълно рухнала Германия. Ако пожелае - запада ще ни направи повече от Швейцария само за около година.
  • Алиса -благодаря ти, за топлия и вдъхновяващ коментар! Това си е яка подкрепа. Ще кача и другите ни фолк-авантюри с Валето - щом ти допадат.Мисля да събера една колекция от песни - "Най-доброто от Дуо Сладко Медено" - така ще стане по-разнообразна страницата ми. Прегръдка!
  • Радвам се, че те уцелих. Между другото - другия вариант направих, за да звучи с друго чуввство - но както и да е. Важното е, че сега го харесваш този. За мен е най-важното - потребителите да си харесат нещо. И затова, опитвам разни версии - за различни стереотипи слушатели. На шега ще кажа (ама и наистина) че вече в музиката ми към днешните моменти - липсват алкохолните изпарения и това явно си личи Чудя се, дали има музиканти дето не употребяват. Може и да съм единствения - май и Ники Колев е непиющий - това ме успокоява малко, че не съм сам
  • Те това вече, е друго!!!!
Random works
: ??:??