Sep 13, 2019, 10:44 AM

Една малка любов 

Music » Bard
361 2 12

© Бойко Иванов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
 • Благодаря за мненията и на Бостана също. Нещата с текста обаче са обратни. Музиката явно не се пришива към текста , защото е правена по текста.
 • Приятно е, но текста ми изглежда като ,,набутан,, в мелодията.
 • Отговарям на въпросът ти, Бойко. За музикантите, като теб, е наистина важно да преценят, на коя категория от слушателите, като процент, не са успели да "угодят" - не е възможно на всички. Нямам музикално образование, затова няма да ти отговоря с точни термини, а с асоциативни "плакати". Под какафония разбирам в случая, няколко индивидуални инструментални масиви, преплели се с вокалния. От това стълпотворение, виждам бая зор да хвана хармонията на единното цяло, особено на тихия вокал спрямо другите. Може би в професионалните музикантски кръгове, такъв тип произведеия се ценят, като многопластови, но за такива потребители, като мене - те водят до претоварване на сензорите и до shut down за да не ни изгори "бушона". Надявам се, че бях ясен!
 • Бостан е от коментиращите, които обичат да привличат внимание. Чел съм негови коментари, които абсолютно точно съвпадат с мнението ми и такива, които не мога да си обясня, защо въобще ги пише (като в този случай). Но в края на краищата, живеем в абсурдна територия и трябва ли всичко нелогично да ни учудва? А на твое място, Бойко, бих приемал с усмивка подобни неща, като несполучливи опити за някакъв вид ирония.
 • Бостане , излагаш се. И твоето мнение ме интересува., ако обясниш какво е какафония. Ритмически ли се разминават инструментите или хармонично не си кореспондират. Като музикалната ти култура е на такова ниво.Те съветвам да коментираш качеството на дини и пъпеши. То и ника ти кореспондира с това.
 • E, щом е важно... И си откровенничим, не знам от коя част като преобладаващ процент спадам - но, съм от тези, на които не им харесва и го възприемат, като шум и какафония.
 • Благодаря Откровенци. Значи не съм се хабил напразно. Вашето мнение е важно за мен.
 • Има песни, които те разтапят! Тази е такава! Страхотно! Благодаря за споделеното, истинско удоволствие е!
 • Красиво е, Меш, не знам дали от компютъра ми, или от нещо друго, но и при слушането на другата мелодия в началото ми накъсва
 • Вече ти казах,ама ще се повторяБраво!Щом после си я тананиках цял ден,значи стига до слушателите.
 • Абсолютно си прав за вокала , тук няма как да го променя , но за окончателния вариант ще го вдигна. Интересно е да работиш по чужда песен. Да уловиш посланието на текста и музиката. А и Румен стилово се доближава много до амплоато на дует " Келтик ". Което ме подсеща , че има много чакащи песни на дуета за правене. Поаздрави.
 • Драматично, но благодатно.Хубаво съчетание на вокал, поезия(много ми допадат стиховете на Мария Донева) и поздравления за изящния аранжимент.Вокалът само леко ми се губи на моменти, като звучене.Бих опитал да го изнеса с една идея напред.Но това е само мое чуване, а не някаква забележка.Слушах с удоволствие!
Random works