Feb 6, 2019, 12:05 PM  

Есен rocksky & meteor (първия демо mix) 

  Music » Rock, Pop, Estrade, Demo tape
822 3 11
00:00
04:08

© Roj Blake All rights reserved.

Author has locked rating.
Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
 • Тук ще трясна една двойка - че петиците вече ме дразнят
 • Благодаря, Алиса - че постави в любими. Вече няма да слагам в кавички - че И.К. ме стресна с мнението си по този въпрос. А аз държа на нейните внушения Иначе би трябвало да има кавички, Но за приятелите си бих махнал и кавичките - а и бих се променил по тяхен образ и подобие. За мен приятелството е култ
 • Ей. ти се появи най-после, Касиус Липсваше ми, и то много!
  Надявам се, че няма да изчезнеш пак, а и ще ме посещаваш
  Бъди жив и здрав!
 • На моята енергийна честота е тази песен - хареса ми. А окончателно доизкусурена е, наистина на страницата на rocksky, явно Me6 е свършил перфектно своята част от общата работа. Поздрави Антоан!
 • Прегръдка, Веси! Благодаря ти! Може да прослушаш още наши общи песни с Наско на неговата страница :
  https://otkrovenia.com/bg/muzika/nevyzmojno-26,
  https://otkrovenia.com/bg/muzika/strannikyt-na-hylma
 • Благодаря ти, Бойко! Зарадва ме - поздрави и пожелания за щастие
 • адски нежно и лирично
 • Благодаря ти, за подкрепата - приятелко! Остана си една мечта за мен, да напиша песен по твой стих, защото съм ти казвал много пъти, че поезията ти е на много високо ниво. И не само аз съм ти го казвал, а и всички, които се докосват до твоето творчество! Ако е живот и здраве, най-сетне ще изпълня това си силно желание. Искам "да те имам" в своя песен - или по-точно да направим заедно един завършен творчески продукт. А защо не и общ стих. Имаше преди една такава мода в сайта - стихове от двама. Знаем се толкова отдавна - а нищо не сме произвели заедно (нереализираната песен е по моя вина.) Все-нещо друго се случва задължително, а времето лети - после се забравя и така. Радвам се, че отново си общуваме както преди. Нямах никакво желание за поезия и проза около 2 години - и това прекъсна контактите ми с всички приятели по творчество. Какво да се прави - желанието за писане не е вечно.
  Поздрави, приятелко!
 • Красив глас! Впечатлена съм...
 • Благодаря ти, Веси! В последно време с такова вдъхновение ме заредихте, че определено ще следват повечко публикации от мен или с мое участие. Ще има музикални изненади, но засега се пазят в тайна Държа стихосбирката ти в ръцете си и очаквай да ти напиша серия от коментари свързани с тази невероятна книга. Надявам се да има от нея стихове на страницата ти Благородно ти завиждам, че си написала толкова много стихосбирки. Аз издадох само една - и акумулатора ми се изчерпа Какво да се прави.
  Благодаря, че не ме забравяш. Зная, колко си ангажирана.
  Поздрави, приятелко!
 • Стойчо, Ангелче - радвам се, че коментирахте и ме подкрепихте Бъдете живи и здрави!
Random works
: ??:??