May 7, 2020, 10:30 AM

Фатална любов 

  Music » Pop
178 5 7
00:00
02:46

© Roj Blake All rights reserved.

Произведението е включено в:
  522 
Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
 • Хмм... Уж ласкав, но това е един доста коварен коментар, мила приятелко. Всъщност, не е лошо да се изпита чувството - какво е да си стъпкана хлебарка... Едно, че Кафка е увековечил такива, а другото е - че аз, когато съм стъпкан имам свойството да възкръсвам. Но мисля че и аз мога да размазвам с кеф - ако се налага. За момент си помислих - колко ли стъпкани, газени или прегазени има в този сайт - но все-пак тази мисъл я отклонявам. Не ми е работата да зная.Щастието е да знаеш малко. Многото познания водят към грях. Мога да кажа, че аз съм най-великата стъпкана хлебарка в този свят!!! В следващия живот ще ме стъпче друга женска - (вече имам кандидатка) Тогава ще съм още по-талантлив - и ще бъда най-малкото стъпкан Дракон .
 • Валка, прескочи обяснителния увод за мен и знай, че последната дума има маестрото Антоан
  Към композитора: Песента е с особени фрагменти, силна, изчистена и изпята с много плам.
  Аранжимента е на ниво. Аплодисменти! Между другото, една жена, изпяла такава песен е възможно да вдигне един мъж в облаците и да го направи Бог, или да го стъпче с обувката си като хлебарка.  : Маестро, този диск ми е много скъп - получила съм го със специален автограф. Благодаря! Тази песен е с о
 • Благодаря ти, Латинке! Поздрави!
 • Харесах и "Фатална любов"!
  Поздрави, Антоан!
 • Валяяяя, (Йотоваааа ) !!! Направо изби рибата с този лаф "че те приемам "навъпреки" - хахахаа Уби ме, бе момиче Готина! Обективно - с теб се джавкаме често - като кучето и котката Но! Никога не забравям, че си приятелка на Светлето! А за мен това е Божия печат! Приятелите на моите приятели - приемам като мои приятели! Може да ти звучи странно - но аз съм фаталист и вярвам желязно в такива знаци "отгоре". Светлето е такава - винаги стои в сянка. Но оказа голямо влияние върху мен. Велик Дух! Контакта ми с нея започна още от 2007 Коментирахме се с години - и само това. Нещата си бяха "протоколно-виртуални" Признавам - коментирахме се (всички тогава) на принципа: "Ти на мене - аз на тебе" Но Светлето е като водата, пробива "скалите" бавно но сигурно. Сприятелихме се. Теб съм те приел - каквато си! Завиждам ти, за снимките, които поставяш Бъди си истинска. Не ме бърка и да се караме (навъпреки) Боже - това беше велико
  ___Благодаря и на Младен, Искрето и Мариела!
 • Страхотен и прецизен коментар, Димитър - особено ценно е, че е от колега! Мелодията и на мен ми се видя добра, след изминалите години. Ще реализирам твоето мнение- ако е живот и здраве. Песента я има, благодарение на Валя. Бяхме завършили албума вече. Бях капнал - всичко си правихме сами. Валя ми набута пред носа текста и ми каза"Искам мелодия по този текст" - а аз я погледнах с изкривен поглед и й казах "че нямам сили да дишам - камо ли за още една песен". Но жените винаги успяват да ни накарат да направим това, което желаят За една година през ушите ми мина материал за 8 албума - че й ги реализирахме - разбира се с доста компромиси в качествено отношение. Никой продуцент вече не плащаше за да влезем в студио. Сам трябваше да направя дисковете - от нулата до мастерите. Дискове в 2006 се продаваха трудно. Фирмите повечето фалираха. Сами се записвахме, което направо ми разби психиката. А и работехме още тогава по кръчмите. Поздрави!
 • Хубав разножанров букет си ни поднесъл, Антоан! Би ми се искало да чуя "Фатална любов" в разменени роли с Валя. Подозирам, че лириката в песента, ще се подчертае, ако твоя глас е водещ. Поздрав!
Random works
: ??:??