Jun 1, 2019, 9:59 PM

Феята на успеха 

402 10 11

© Perpetuum Mobile All rights reserved.

Author has locked rating.

Comments

Please sign in with your account so you can comment and vote.
 • meteor (Perpetuum Mobile)
  Благодаря ти, Мария! Много ценен за мен коментар! Преди известно време правих преподредба на архива, защото прехвърлих няколко общи песни със Светлана Тодорова в нейната страница (съответно ги поставих в архив) - така се разбрахме - и тази песен с теб, е останала незнайно защо в архива... Извинявам се за това - винаги е била видима досега. Така че - благодарността ми е двойна. Сигурно има и други песни които съм "скрил" , като съм мислил , че са поезия или проза- или кой знае - как е станало. Защото поезията ми и прозата ми "затиснаха" музиката - и затова често правя такива неща. А и като станат страниците ми повече от две - това не ми допада. Преди бях решил да поставя всичко което съм правил "видимо" но както казах писанията ми "затискат" музиката и затова правя реформи когато страниците ми се увеличат повече от три. Даже пак ще трия поезия или проза, ако се наложи. А тази песен по твоя текст си я харесвам много. Радвам се, че ме подсети с коментара си.
 • pastirkanaswetulki (Мария Панайотова)
  Хареса ми, Антоан!
  Използвам възможността да ти благодаря и от тук за осъществената преди години моя песен!
 • meteor (Perpetuum Mobile)
  Благодаря на monilia (Симеон Пенчев) за в любими - Поздрави!
 • meteor (Perpetuum Mobile)
  Благодаря ти , Касиус! Ще опитаме Харесвам текстовете ти - и приятелството ти
 • kasius (Бостан Бостанджиев)
  Щом ще си говорим за гларуси - здравей Антоан! Драснал съм ти текстче и за тази мелодия, което можеш да прецениш тук: https://otkrovenia.com/bg/stihove/feyata-na-uspeha-lyato-e Така, както е тръгнало ще посъберем за един лиричен албум.
 • meteor (Perpetuum Mobile)
  Благодаря на IlianaPP (Илиана Проданова) за в любими! Поздрави!
 • rumbic (Руми)
  Даа, гларусите са много забавни! Благодаря ти за тази история, Антоан, сигурно имаш доста такива покрай морето!
 • meteor (Perpetuum Mobile)
  Благодаря ти Руми! Това със сладоледа ме развесели Напомни ми, когато свирих в един ресторант на открито - и някакви немци, таман започваха да си хапват пържолките - и един опитен гларус, кацнал на стълба на лампата - прилетя на скорост до чинията не немеца и му отмъкна пържолката После поне 5 минути това немско семейство, не можаха да повярват какво става- замръзнаха от изненада - а гларуса си отлетя с плячката- явно не му беше за пръв път - а аз си умрях от смях Явно птиците се адаптират към хората и им е по-приятно да си хапват обработена храна - вместо сурова риба
 • rumbic (Руми)
  Почувствах се някак странно докато слушах тази нежност, сякаш се пренесох години назад във времето разхождайки се боса по брега на морето, а вълните се плискат в краката ми! Една чайка дори се опита да ми отмъкне сладоледа! Поздравявам те, Антоан!
 • meteor (Perpetuum Mobile)
  Благодаря ти, Светле! Имаме едно и също любимо съзвездие: Орион (при мен-Делта). Имаме разлика само в базисните звезди.
 • kleopatrasv (Светлана Тодорова)
  Сякаш извира музика от далечина... От кое ли съзвездие идва?

© 2003-2019, Georgi Kolev. All rights reserved. The works are the property of their authors.