Feb 20, 2023, 9:48 AM

Луната 

Music » Pop, Others, Instrumental
219 2 7
00:00
02:20

© Антоан Poetry As Song All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
 • ПП Касиус написа "Коментарите са ограничени, така че..."
  Мдааа - не зная, кого топли това намаляване на обема на коментарите. С малкия обем коментари какво се постига?? Много ясно. Вятърничеви коментарчета от рода "Харесах - поздрави" и подобни думи, от които само думата "Поздрави" означава нещо! Винаги съм казвал: Коментарите са по-важни от произведенията - поне , докато автора не стане известен - или популярен. Коментарите са начин на общуване на сцена - която предоставя даден сайт. Иначе - и сами може да си издаваме книгите и дисковете. Има хора, които биха написали цяло есе! И къде е лошото? Това е сайт за развиване на умението да си служим със словото. В случая какво излиза - пишеш ли пространствени коментари - си грешник Това е смехотоворно! Само питам - кое е вдъхновяващото в един такъв коментар "Харесах!" - какво си харесал - очите ми, космоса - или всяка буква в даден стих?? Или публикуващия редактор? Авместо чуждици - напр. "Флудене"-е правилно "Наводняване."
 • Здравей, Касиус!
  Сега - за приятелството - сам знаеш - че това се употребява в интернет, в смисъл на съмишленик - или нещо такова. Не виждам причината, да се разграничаващ точно тук, от това понятие. Но щом тази дума не е подходяща за отношенията между нас - се извинявам - ще я избягвам занапред. Всеки има свободна воля да определя възприемането на околните събития и слово/тълкувания - и аз уважавам това на 1000% Свободата е култ за мен.
  Въпреки това - съм навит на среща на живо - и без да сме приятели. Ами това е засега.
 • Здравей Антоан!
  Виж сега, аз не съм много словеобилен, когато контактувам социално. Сега е момента да ти кажа едно благодаря, затова, че ме наричаш приятел. Благодаря! Ограничил съм приятелите си до трима, като единия е под въпрос. Но, това не ми пречи да изпитвам и приятелска симпатия в частност към тебе. За подсказката в стори.бг., също благодаря! Ще се възползвам да си закупя албума от предоставения линк. Няма нужда да ми го подаряваш. Може да почерпиш, ако имаш желание с българска грозданка в края на октомври или в началото на ноември, като се завърна за малко в България. Естествено обещавам да ти се обадя тогава, още повече че имам братовчеди и приятели във Варна, които възнамерявам да навестя. Колкото до носталгията - за последните 32 години ми се събира живот в България около 3,2. Така, че носталгията, така както я разбират повечето българи, при мен е с обратен знак. Сиреч, това ще рече, че ме хващат дяволите, само когато съм в България. Коментарите са ограничени, така че ЧАО!
 • Алисааа - Много бързо се вписа в общността на поетите! Зная отдавна, че те бива - но все-пак всеки сайт изисква адаптация - а ти сякаш си родена тук Много приятно съм изненадан от твоята образност и словосъчетаемост: "малки пеперудени ангелчета"? Брависимо! и прегръдка!
  Към Касиус - приятелю, тъй като имам право на само 1 коментар на 24 часа Отговарям тук и на теб. Честно казано - помислих, че си ме забравил. А твоя текст си съществува изпят от мен и записан в самостоятелния ми албум - тоест - ти си част от мен - както аз съм част от теб! В момента албума "Кулите на замъка" се продава в стор.бг - за други сайтове не зная - нямам и време да го търся - но там живее общата ни продукция! когато идваш към БГ - пиши ми да ти пратя от този диск - да си имаш един спомен за приятелството ни. Надявам се в Дания да ти е добре. Без носталгия няма да минеш- но все-пак нали сме в Европа... Касиус - пиши моля те - когато можеш. Не искам да спирам контактите с такъв чудесен приятел!
 • На земята, така и така не останаха много хора, и тъй като 99,9% от человечетата се превърнаха в същества, не знам дали към Марс, но към луната ми се чини, че ще е по-близко достижимо да стегнем багажа. Привет от Дания! Намира се горе-долу на същото разстояние до луната, както това от България, но, поради по-северното си разположение, чисто математически, все пак, малко по-близо. Зависи от това в коя фаза на луната ще предпочетем изстрелването.
Random works
: ??:??