Jul 31, 2020, 7:52 PM  

Мокри лалета///На silvina84 

  Music » Rock
199 5 8
00:00
02:53

© MORPHEUS All rights reserved.

Author has locked rating.
Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Завладяващи текст и музика, Маестро! Ти си разностранно надарена личност, което се среща крайно рядко. Както се казва - това е истински небесен дар! Твой почитател съм, както за поезия и музика, така и за оригиналните ти картини, някои от които ме впечатлиха невероятно. Всъщност, ако трябва да бъда искрен докрай, в раздел картини са ме впечатлявали само твоите творби. Имаше едно кълбо, илюстриращо торсионните сили. Беше феноменално. Имаше и една картина със светлосенки, на която би завидял и самият Полок. Жалко, че тези картини не ги виждам понастоящем в този раздел. Жалко е също, че голям творец, като теб, е с наложено коментарно ограничение. Надявам се да е временно. Един истински творец не бива да бъде ограничаван, а точно обратното - да бъде поощряван. Това ще е от полза за всички!
  • Dajtoneeeeee не си и фантазирай - че едно лентово ехо ще конкурира Алесис микроверб 4 Невъзможно! Това е най-върховното ехо, което съм имал в живота си. Набримчих го на тази песен - за да стане мистична, Никога не ползвам толкова много ехо - но в тази песен е оправдано! Ехото е уникално - чисто като девствена жена (абе има лки такива- хохоох) и е трепач на музикантски уши. И 5 глави да поставиш на лентата - алесиса ми е терминатор. Няма равен. Чист и - брилянтен звук - вярно - че му дадох макс - но това е защото така пожелах. Нямам друга песен с такова леещо се ехо Ехото не се продвава. Закачлив си - но аз с музиката не се шегувам. вярно че се събуждам всяка сутрин с нова мелодия - но ако си струва - я реализирам
  • Хубава песен, мелодия, изпълнение. А аналоговото - истинско - шум, несъвършенства, но "real world", цифровото - идеална консерва (по стечение на нежеланите от мен обстоятелства ми се наложи да се занимавам и с двете, но нямащо нищо общо с музиката, та затова е мнението ми, сигурно погрешно, за аналоговото и цифровото (дето му викат "дигитално", което си значи "пръстово" - от пръст на ръка, може и на крак - например малкия пръст на левия крак, както звучи изсвирена "цифровата" музика ).
  • Да те питам нещо, Антоан - сънуваш ли музика? Има сутрини, в които се събуждам с невероятни мелодии от съня и за съжаление, почти нищо не мога да възпроизведа. За да е пълна главата ти с музика, предполагам, че те спохожда и насън. Всеки път, като видя, че си публикувал песен, без да искам си представям, как се пръква от от главата ти и полита в безгрижен полет. А пък как ме подсети за една реликва. Имам стар шестканален ехо-миксер с три глави. От ония, дето се слага магнетофонна лента за възпроизвеждане настройване на ехото. Още в казармата свирех с него. Еееех... Сърдечни поздрави, приятелю!
  • Чудесна мелодия Маестро!
    Браво!
  • Благодаря ти Искре!
  • Благодаря ти Бойко -тази много си я харесвам Наблъсках я с ехо за повече мистичност Ехото ми е трепчач. Аналогово. Няма такова в цялата вселена - Алесис микроверб
  • Непресъхващ извор на мелодии. И тази е хубава.
Random works
: ??:??