Jun 29, 2020, 12:27 AM  

Моятa приятелка беше 

Music
161 3 10
00:00
04:33

© Аркси All rights reserved.

Имах си една приятелка -
тя беше прекалено добра.
Много нежна, дори обаятелна,
с хубава и бяла душа.
Не беше от другите момичета, ...
  86 
Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
 • И аз много благодаря, Димитър !
 • Понеже Искрето я няма- Аз ще благодаря от името на двамата, Митак Благодарим ти - Искра е първопричината (разбира се) Ще си слея профила с нейния За какво ми е профил - без Искра ?? Митак - въпросите ти прогарят надълбоко... Готин, готин си ти. Що не беше и ме6 толкова добронамерен - бих му стиснал ръката на мига / това е отдавнашна идея на Искрето - да ни сдобри с ме6... ок - аз съм за! /
 • Сега кого да засипя с краснодумие? Антоан ли, за неговите плам, творческа енергия на подрастващ юноша, емоционално песнопойство на древногръцки бог или Искра, първопричината за всичко това и публикуването му? Ами какво да кажа? Напред и дано това нещо няма край!!!
 • Благодарим ти за топлината, Младен! Когато има вдъхновение, сърцата ни пеят... Твоето внимание ще ни стимулира за нови творчески постове! Да се молим да сме здрави, другото ще го композираме някак си. Напоследък имам такова екстремно вдъхновение - че направо ще експлодирам Мисля, че Искра е причината Но обичам да не спя вечер - и ще го реализирам в нови неща. Жив и здрав бъди - че сега поздравите, знаеш - носят и по-особен заряд...
 • Поздравление за чудесната музика и изпълнение, Маестро!
  Поздрав и за Искра!
 • Страхотен коментар, Веси! Искрето е благодарила вече- но не можах да се възпра (малко не заприличвам ли на Велина??)
  Благодаря и на двете ви, че ви има- и че сме приятели в това невероятно пространство- нека се вдъхновяваме- че тогава следполунощната умора не се усеща. Сега ще си "поиграя на Велина" Ето - аз съм Велина , сега : " Условно се докосвам до ръбчето на неизпадането в крайности, когато не е практика смесването на животите на поетите и тяхното съзерцание отвън и отвътре- както същностните преобръщания на Дзен, а нямам и време за да характеризирам несполуките в усещанията на разнообразието на несъобразяванията и върви му намери безкрая, защото обичам Дзен а Искра ме усеща , винаги и се преобръщам в тази стихия на екзистенциалното развитие на коментарите и аватарите да- които ярковеят като макове на полска поляна пълна с мисли, родени от вдъхновения на северени елени - А тази песен пак е монолог на Метеор- ама можело да има повече текст на Искра, защото не- на монолози "
 • Благодарим ти много, Веси! Усмивка и прегръдки от нас.
 • Поздравления за силното посвещение и подходящата музика. Много замислящо , истинско и вълнуващо. Сигурна съм ,че някъде горе и тя я чува и е щастлива. Знам от оопит какво е, защото и аз изгубих преди време една от най-добрите си приятелки.Прекрасен тандем сте. С пожелание за още много общи творби и творчески успехи!
 • Благодаря ти, Маестро - ти я съживи, обичам те!
 • Радвам се, че ти хареса, Принцесо! Прегръдка!!!
Random works
: ??:??