Jun 10, 2020, 1:08 PM

В клетка - раздвоение 

  Music » Bard
250 4 12
00:00
05:24

© Roj Blake All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
 • Младен! Твоето приятелство -ох - за мен е много ценно! И това, че нещо което съм направил ти допада- е ласкателство за мен! Наистина съм щастлив! Щото бяха 7 (седем ) куплета, в които трябва да се устиска с чувството. Не казвам, че е мнооого тежко - но не е и лесно. Най вече, когато желанието да стане по-бързо - беше огромно. Йоана (според мен) е една великолепна поетеса, която с всеки свой пост - стих или друго - "прооизвежда" новаторство! Не може да я сбърка човек с друг автор! Даже бих нарекъл стила на Йоана - "Освободена - авангардна поезия" . Прочитайки този стих - веднага се появи желание- да стане и на песен. Никой не ми е повлиял за тази идея. Тази идея дойде "Отгоре" .Ето - как да не се вдъхнови човек от това:
  "Нападни, който чувства, поискай му сметка
  защо още диша в бита ни пластмасов.
  Попитай го - още ли кърти решетки,
  присмей му се, цял е в мастило омазан."
  Уникално е! Авторското новаторство просто извира!
  Радвам се, че в този си живот се срещнах с вас! Поздрави!
 • Разкошна песен се е получила - текст, музика, вокал!!! Екселент!!! Антоан, слушам и не мога да повярвам на ушите си, Приятелю. Голям хит си сътворил. Ще си го слушам нонстоп и ще го пускам и на други с гордост, че е написан от толкова талантлив Маестро! Музиката е голяма работа - влиза директно в кръвта. Поздравление за великолепното творческо дуо. Поклон пред музикалния ти талант, Маестро!!!
 • Охоооо Самата вдъхновителка !! Благодаря, Йоана - ако я нямаше твоята поезия- нямаше и да има песен. Толкова се радвам, че дойде смело на супер-кораба "Освободител" рискувайки да те отвлека някъде из дийп спейс Няма бе ... Българчета не отвличам... Борбата ми винаги е била само една (между другото - както и в твоя стих- това е зад кадър:
  Свободата - човешка.) За Свободата с главно "С"! Но да запомните от чичо Блейк! "Свободата не се подарява - тя е на върха на бойното копие" (Мигел еди кой си Сервантес" Преведено на социумски - трябва ежедневна борба - подарък такъв никой не прави (койт разбрал- разбрал)
  Поздрави на майсторката на новаторска поезия!
 • Между другото тази песен и предната ми стават фаворити и ще си ги слушам нон-стоп!
 • Прекрасно се е получило! Слушам няколко пъти вече - чувството, хубавия глас, меката милувка на китара. Удоволствие е да слушам отново и отново. Радвам се, че текстът ми стана повод за възникването на тази хубава песен. Благодаря и желая вдъхновение за още много, много песни!
 • Не чух да е дрезгав Даже е много добре, поне така си мисля Хм, хм, и си вкарал и само соло Супер
 • Ама за какво да те жаля, бе? Дрезгавината придава още повече чар, особено на тоя текст.
 • Уау песничката ми се е появила !!
  Моите приятели Искрето и Daytona (Димитър) - са тук - което е страхотно!! Сега се връщам от рисковия Реал... изтърках си ръкавиците от дезинфектанти... Никой обаче освен мен не ги ползваше- и аз си изпросвах по два пъти хохоохх Че ко ша прай сайта без луд тинейджър като мен?? Благодаря ви - Искре и Митак! И двамата сте страхотни музиканти - да... Митак- Искра е колежка - ама е толкова срамежлива - , че сама никога няма да си го каже...
  Авторката на текста я няма- но нищо чудно да не й е допаднала песента. Ами какво да кажа- на вкус и цвет - таварищи неееет. Не нет като интернет или еди кво си. ама. абе аз не съм поет- и моля да бъда извинен, че нищо не разбитам от поезия- но се налага доста често да я коментирам . Благодаря на двамата ми приятели- че са ме пожалили относно дрезгавия ми глас- но си казах: или тази вечер- или никога! Та така. "Волята може да променя обстоятелствата " -цитата е на Чичко Адолф....
  Бъдете здрави!!
 • А ти как мислиш? Не мога да изписвам емотикони, затова си представи намигане 😜
 • Мите, майтапиш се за бек вокалиста, нали
 • И нямаш умора... Защо ли не можеше и тялото човешко да остава така младо и свежо, като гласа. Все по - добър ставаш! А - а, поздрави и на бек вокалиста!
 • Сега пак ми свършиха кърпичките..... Леле, Маестро страхотна песен и чудесен текст. Поздравления и за двама ви!
Random works
: ??:??