Jul 24, 2020, 9:50 AM

Вечен плен 

  Music » Rock, Metal, Others
253 2 6
00:00
06:10

© MORPHEUS All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • 200 Посещения?? хахха Това е само началото С Ник сме непобедими!!!!! Насам народе! Забравете аматьорите дето се правят че свирят Тук е меда Какво ли да говоря ?? Елате и чуйте - имам и един почитател - и него го каня ела ела - ела и ти - и после изчезни - хохохо Аматьорчета тук са Двамата Маестровци!
  • Пояснения : Ники жертва звука на бас китарата - особено по време на пеенето... О Ники! Маестро мой!!! Ето това е гения !!! Без бас - за да изплува една цялостна идея - и най- вече вокалите - смесени брилянтно - докато китарата с дисторжена - просто командва парада... - о Ники! Невероятен си брате! Можеше да работиш за себе си - но не! Ти работи за брата си Антоан - и той ти се покланя до земята!!!!
  • Всъщност - винаги ще се възхищавам на Ник Кол! И ето - завийте и този болт! - Ние се обичахме с Ники! Маестро до Маестро! Наистина - никой не знаеше освен моята поща - колко респект имахме един към друг. Нищо че разни джуджета се заиграват с оценките - само се усмихвам И това използвам за повод да кажа - с Ники се обичахме!!! Чуйте - чуйте - това не е просто аранжимент - това е композиция! Музикантите знаят! Мирно народе!!! - На вашето Внимание - Маестро Ник Кол ръка за ръка с Маестро Антоан! Уникален съюз. Между другото, който не знае - Маестро ме нарече първо Ник Кол - за което съм щастлив - а после и Светлана Тодорова! Нека спазя историята на сайта - ииии да не си мислите - че това е запазена марка за други сили! С Ник-кол - бяхме братя! И други хора нямат власт над това! Благодаря ти Ники за този страхотен извънземен Аранжимент!
  • Много хубаво се е получило! С пожелание за силна муза и много шарени преживявания!
  • Материализирах го от архива си Реших, че ще е интересно да си припомним миналото и да се обединим (музикантите) - и да разкажем играта на вечно хленчещите за любов поети - хохохохохоохххо Хленчат хленчат - ама никой не е срещал любовта.
    И идват нови порции стихописци - дочули че тук има любов с килограми. И си останали със стихчетата. Защото любовта си е в къщи
  • Готино е , от къде излезе този Ник. Жалко , че се получи така с него.
Random works
: ??:??