May 20, 2020, 2:42 PM  

Звука на сълзата 

  Music » Bard
255 8 37
00:00
04:15

© Roj Blake All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
 • Това е комплимент!
 • "и ме обвиниха в многопрофилност и многоникство."
  А аз те обвинявам в многоженство!
 • Тихо стоя пред вратата.
  Сипе се лунният прах.
  Какъв е звънът на сълзата?
  Обичам, но все ме е страх,
  да кажа, че ти си прекрасна,
  проплаква китарата с мен.
  Отваряш, божествена, страстна...
  пронизваш ме с поглед зелен.
  А аз съм рицар печален,
  несбъдната, моя мечта!
  Докосвам горещите струни
  и влюбен изгарям в нощта.

  Специално, за коментиращите го написах!
 • Благодаря ти, Кали! За тебе има и бира и уиски - току що ме снабдиха. Много си сладка днес. Тази снимка така ти пасна - направо хлътнах! ❤❤❤ Няма майтап. Само твоето присъствие ме радва вече. Аман от приятели
  Ще ти посветя песен !! Защото сърцето ми направо спира - дори и да има бира
  ПП Кали, ти знаеш ли, че имаш страшни очи?? ❤
 • Значи няма бира и сърцето ми направо, направо спира...
 • Вече го правихме и ме обвиниха в многопрофилност и многоникство.
 • Сенд - искаш ли да си сменим профилите??? Поне за една нощ
  Аз влизам в твоя- ти в моя?? Добра идея, нали?? Имаш една бира от мен. (имам една от миналата година)...
 • Тихо стоя пред вратата.
  Сипе се лунният прах.
  Какъв е звънът на сълзата?
  Обичам, но все ме е страх,
  да кажа, че ти си прекрасна,
  проплаква китарата с мен.
  Отваряш, божествена, страстна...
  пронизваш ме с поглед зелен.

 • Супер си Велина ❤ ! Готино. То ако четеш коментарите на Сенд - всичко е негово. ... Сенд- изчезвайййй !!
  / Да ти свърши бирата дано - когато ти е най-сладко /
 • А бе, хора, изсмуках го от коментарите (и подминете омонима, за да не се разсейваме повече)... стават грешки, но пък не изскочи ли добра идея от целия смехотвор
 • Звука на сълзата

  текст М е т е о р

  Сама ли си? Тихо стоя пред вратата.
  С мен е само мойта ранена душа.
  Искам да усетя отвътре топлината.
  Дълбоко в сърцето ти да се настаня.

  Къде си? Онемяла мълчи тишината.
  Заплаква тихо китара самотна едва.
  Пристъпвам и погалвам те по косата.
  Отронва се прах от бяла Лунна тъга.

  Спиш ли? Шептя с болка в тъмнината.
  Разплаквам сега аз твойта нежна душа.
  Струните измолват звука на сълзата.
  И продължава съня да носи любовта.

  Внмимание - лицето Сенд няма нищо общо с този текст
 • Ще се смея цяла нощ, в паузите ще си хапвам лазаня и ще си пийвам биричка. Хохохо!
  Лазерният ти бластер няма батерийки. Ще си припявам с мой текст.

  Тихо стоя пред вратата.
  Посипва ме лунният прах.
 • Ще бъде текста, Велина - веднага - Виждаш ли колко е доволен Сенд??
  Няма да може да спи тази вечер от щастие... Сенд няма ли да оставиш малко слава и за мен, а? И пак идваш едновременно с Искрето... Ама чувал ли си за лазерен бластер, синко??
 • Радвам се, че те разсмях. Остави и текста под песента, за да можем да си припяваме, като се забавляваме в стил караоке, например. Или просто да го има текста и толкова - за това не са нужни аргументи.
 • Е как да бъда сериозна, а кажете ми
 • Хиляди целувки на Велина Караиванова!
  Напълни ми сърцето! Много здраве, любов и щастие ѝ желая, и творчески успехи!
  Напъва се Метеорчо с някакви текстове..., но той е симпатяга, виртуален разбивач на женски сърца, луда китара и ще сътвори нещо поразяващо.
 • Хахаххахаа Заболя ме корема от смях! Хубав грип?? Да съгласен Ей -Велина- Непременно Сенд ли трябва да е написал текста?? Трябва да те разочаровам - а не обичам да разочаровам тези дето ме коментират. Текста си е мой Ама няма проблем - и да го считаш, че е Сенд -ов Хохохоххх умираааам /от смях/
  Към Сенд : " Да се махаш от това пространство, нахалнико - да си беше останал в Ада!!! " Помощщщ Искреееее Помощ! Ела да помогнеш на тати
 • Хубав хрип и запомнящи се трели, но чий е текстът? Доколкото разбирам от коментарите – на Сенд (Георги Стоянов), така ли?
 • ❤ Веси ❤
 • Поздравления отново! Какви бисери съм пропуснала!
 • Благодаря ти, Цветенце Поздрави!
 • Много, много хубаво! Усещат се топлината и обичта. Поздравявам те!
 • Кой кого откъде измъкна не знам, само знам че ти ме излекува - в буквалния смисъл го казвам, благодарение на подкрепата ти и музиката ти аз отново съм аз . Също и на Сенд. Ето това са приятелите. споменавам само тях двамата , защото само те знаеха какво преживях последния месец. Какво друго му е нужно на човек Прегръдки.
 • Много е просто! Другите изпитват това, което изпитваш и ти. Когато се вълнуваш, се вълнуват и те. В тази съпричастност, са основите на изкуството въобще. Ако на някой не му харесва, това си е негово право. Вкусове разни. Ти си твори, публиката ще си избере. Щом ти върви на моите текстове, подарявам ти ги всичките. Избирай си и прави песни, колкото си искаш.
 • Хахахаа - в типичен бард се превръщам Ами емоцията ми е голяма, защото "дограмата ми хлопа" Ами страхотно - вземай и ти една китара и тръгваме из България по бард-фест-ове Сам не бих тръгнал без компания - всъщност кой знае - не съм малко луд С две китари е супер. Друго си е с другарче. И като се замислиш - хотели, нови хора и емоции - това ме тегли Мисля, че в Бургас правят такива фестове редовно . Тук до скоро поставяше песните си едно момче - известен бард музикант. Пламен Сивов ли беше? Много добър. Известен в БГ! Но вече не се появява в сайта. Не зная защо.
 • Послушах те и. . си попях заедно с теб. Такъв тип песни са ми много близки и веднага ме поемат. Предполагам знаеш как звучи с две китари и на два гласа . Ей, ти си като 22 годишен младеж. Откъде толкова емоция в теб? Завиждам ти. .
 • Благодаря и на теб, Сенд ! Кой може да ми попречи - ами най-често сам си преча Не зная за другите - никога не зная какво точно изпитват и преживяват другите. Малко си падам нихилист - което разбира се не ти препоръчвам да импортваш от мен. Много съм ти благодарен и за много неща - няма да ги изписвам - че списъка е дълъг. Но с твоите текстове ми върви - това са фактите. Аз уважавам фактите! Ако ще тръгваш по моя път с китарата - ще помагам, доколкото мога Вярвам, че можеш да успееш в желанията си ! Текстовете ти наистина са чудесни, песенни. Бъди здрав!
 • Развълнува ме, Младен! И като зная, че изразходва вече 2 коментара от лимита си-се чувствам притеснен. Но ето - затова си струва да се живее! За подкрепата, която винаги си ми оказвал! Бях аз с лимит и знам какво е. За рисуването-малко съм срамежлив в тази област Аз съм- как да кажа - изобретател Композирал съм си система как да реализирам фантазиите си. Но веднага съм категоричен - важното е, че на теб ти харесва - това ми е достатъчно! Имам още няколко абстракции - и ще ги постна. Сега не съм А+ и няма как да ги извадя от архива - наново ще ги поставя, защото не мога да си позволя А+. Бюджета ми е "спартански"... Относно честността - старая се. Даже достигам до ситуации да показвам необработени песни - за да се види откъде се тръгва и колко важни са понататъшните обработки. Както тази песен. Изпята и изсвирена отраз - и оставена с грешките Странно, но това ми харесва. Истинско е. Искра ме научи да съм естествен и отпуснат
 • Не виждам, кой може да ти попречи, да правиш музика?! Отива ти да бъдеш бард/странстващ поет певец. Една китара, малко софтуер, вдъхновяващи думи и си готов.
 • Така трябва, Маестро. Искаме те в сайта! Ще имаш подкрепата на всички свои приятели. Ти само пиши прекрасна музика, публикувай чудесна поезия и рисувай невероятните си картини. Впрочем, ако не бяха те, дори не бих надниквал в раздела за Картини. И не се притеснявай да казваш каквото мислиш, защото честността е най-добрата политика. Включително и за потърпевшите!
 • Благодаря ви - Мариела и Младен! Искам да ви кажа - че аз без приятелите си съм нищо! Ако няма приятел, който да ме вдъхновява - въобще не поглеждам ни към китарата ни към писането на каквото и да е! И ти Младен - и Искра, а и Сенд и Румката -(ах тя как ме подкрепяше когато бях в депресия и нищичко не поствах тук) Та вие в буквалния смисъл ме вкарахте отново в сайта. Това не е поза - не е някаква форма на словестно жонгльорство - Искра буквално денонощно желаеше да започна да публикувам. И успя да пробие защитата ми - ( е4 ц5) малко се майтапя ама за да не се разплача. Иначе щях да съм само наблюдател. Което не е лошо - но не ми подхожда - някак Така че - вашите биоенергии са вградени тук! Какъв е извода: Мястото ми е до вас - моите приятели. Да оставим творчеството. Вие ме поискахте - и сега съм редом с вас - докогато Бог е отредил. Ако няма и един човек да ме пожелае - аз се свивам в черупката си и се оттеглям. Благодаря, че ви има!!!
 • Бъди, Маестро ❤️❤️❤️ Поплаках си, прекрасна песен. Млъквам, оставам само с музиката... (и с теб )
 • Чудесна песен и чудесно изпълнение, Антоан. Потвърждавам казаното от Руми. Ти си един бисер в този сайт. Вдъхваш му живот!
 • Къде си? ... Заплаква китара...
  И съня носи любовта...

  Ах, колко нежно и затрогващо! Текст, музика и изпълнение на ниво!

  ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️
 • ❤️❤️❤️ Прегръдка, Руми
 • Както споменах вече, ти си неизчерпаем извор! Прекрасна е, Антоан, изпята с много обич, звучи нежно и предизвиква вулкан от емоции! Поздравления!
Random works
: ??:??