Apr 10, 2019, 6:52 PM

А някога било е дом... 

212 3 7

© Цуци All rights reserved.

Comments

Please sign in with your account so you can comment and vote.
 • stormwatch (Христо Ангелов)
  Да, готино е! Тъжно, както беше споменато в предишните коментари (еййй, Мастъре, опасен си, направо ми взе думичките от устата - айде, нищо, нали си Мастер, всичко ти е простено ) и едновременно с това- някак красиво в тази своя тъга… Харесвам черно-бели фотографии (особено на идея като тази- черно-бялото и подхожда)…
  ==================
 • Cveti_e_LuDa (Цуци)
  Не е за вярване, но е факт, Блейк ..
  Здравей, Хари Благодаря ти за коментара и за съвета.
  Аз нямам идея как се снима... Просто си снимам с телефона и след това преработвам кадрите. Правя го от няма и месец. Обаче ме грабва. Харесва ми да улавям някакви въздействащи обекти и моменти и да ги увековечавам. Ама... виждам колко е трудно и това за мое учудване ме амбицира... Надявам се като дойде време да си купувам фотоапарат да ме посъветваш и тогава
 • xamap (Хари Марков)
  Уважих силно идеята Цуци! Като оставим на страна разсъжденията около клишето " какво е искал да ни каже авторът" искам да споделя какво ми липсва на мен в тази фотография за да постигне по-убедително онова, за което ми обяснявате с meteor. Повечко интериор и светкавица за да освети камъните в предния план. Знам, последното силно ще те изненада. Нищо, следващия път опитай... На мен ми е прелюбопитно също така как изглежда цветният вариант - "похабените" цветове в изоставена сграда са не по-малко въздействащи, нооо това е неправомерно от моя страна.! Решението на автора е "свещенно право" за представяне на един сюжет!
 • meteor (Perpetuum Mobile)
  Казвам това, което мисля! Колкото и да е субективно това. Но все-пак -изразяваме собственото си мнение. Мен ме вълнуват моите усещания.
  ==========
 • Cveti_e_LuDa (Цуци)
  И ти благодаря, че ме окачествяваш като толкова талантлива!
 • Cveti_e_LuDa (Цуци)
  Благодаря ти, Блейк за коментара. Мъртвило е, да и показва колко преходни са материалните ни придобивки. На тази къща историята е като на много други в България. Старите умират, младите продават направо с покъщината. Новите стопани рушат... и изграждат наново.
  Аз за това инвестирам в изживяване на емоции.. По-практично е
 • meteor (Perpetuum Mobile)
  Тъга ! Това усещам. Отчитайки какво ми говори заглавието... тъгата е много по-тежка. Някой и някои са живяли тук. Вярвам, че "оня " свят е по-добрия. Поне няма да се гърчим там с болнавите си тела. Игра на душите. Това е там. Сигурно има и кофти души. Ама без това не може. Но кой съм аз или друг смъртен - за да определим кое е добро- или кое зло?? Да си изиграем ролите - пък каквото ще да става.
  Харесах фотоса, Цуци - мървило е - но това си е част от цената, която плащаме за живота ... Умееш да внушаваш всякакви чувства с творчеството
  си. Който си мисли, че само еротика можеш да пишеш - е доста заблуден. На таланта и една точка да му дадеш - пак ще премести земното кълбо!

  P.S.Cveti_Ne_ E_ LuDa

© 2003-2019, Georgi Kolev. All rights reserved. The works are the property of their authors.