Oct 15, 2017, 12:27 PM

Бели устни 

  Poetry » Landscape, Phylosophy
641 2 0

Капка балсам по листата,
розата увяхнала вече..
Капки искри по косата,
а очите й - тайно далечни..

 

Макове бели чернеят,
пръстите нейни изгарят..
Студено черно-бели се реят - 
изплъзва се и ирисът страстен..

 

Бели устни бледнеят - 
изричат пиеси сподавено..
Капки сълзи не светлеят -
изплъзват се тихо със вяра.

© Княгиня Нощ All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??