Feb 9, 2023, 9:56 AM

Безпътие 

  Poetry » Love
529 2 1

Когато те намерих в нищото,
сърцето ти, когато стана мое,
приех, възможно е различното,
не питайки така защо е.

 

И тръгнахме нанякъде прегърнати,
красиво е, нали сме двама.
В мечти и облаци загърнати
вървим, а път отдавна няма.

 

В душите ни проблясват пламъци,
горят и топлят ни все още.
Не иска любовта ни замъци.
Целувки чака, в топли юлски нощи.

 

      

© Георги Стоянов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Двама души, които са се намерили и са решили да търсят заедно път, те винаги ще номерят.
Random works
: ??:??