Jan 28, 2020, 3:08 PM

Безсилие 

  Poetry » Other
472 0 3

Безсилието жестоко е...безмилостно жестоко.
Раздира те отвътре, разпръсва на парчета..
Напира всичко в тебе да помогне...уви.
...ръцете ти са вързани..ала готов си на жертва..
Но и дяволът не иска душата ти в замяна..
научил се, че сделки не се правят със съдбата.
Понякога и най-ценното дори, не променя резултата.
Безсилието...
припомня правилата на играта..
Често за "живота" ти си просто бита карта.

© Периян Байрамова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??