Nov 18, 2016, 1:20 AM  

Буря 

  Poetry » Landscape
1423 4 7

Стрелите мисловни политат навред,
дъждовно пронизват земята дълбока.
Със песен звучаща проникват, където
пълзи любовта – жадно-безплодна.

 

Силен вятър обгърна във рамка-натур,
погълна тревите – мирни войници.
Смразяващият мрак – изящен скулптур,
извая в каданс дъждовен стрелците.

© Княгиня Нощ All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??