Jan 19, 2023, 9:49 PM

Горещи жени 

  Poetry » Phylosophy
620 1 0

Жените са горещи пустини,

безводие мъчи ги, клети.

Няма начин в тях да изстинеш,

не пониква в нозете им цвете.

 

Ако в облак сребрист се превърнеш,

в тях настъпва голяма промяна.

Щом водата им в пясъка върнеш,

те разлистват зелена премяна.

© Георги Стоянов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??