May 17, 2018, 9:43 PM

Искра 

  Poetry » Love, Landscape, Phylosophy
623 3 3

Когато падне нощта
и погаля косите на вярата,
плъзват се тръпки тъга -
вечност целувките нямаха...

© Княгиня Нощ All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??