May 31, 2019, 11:34 PM

Истина 

  Poetry
500 10 7

Толкова чувствени спомени - 
болка от чиста душа. 
Капки - сълзици отронени. 
Дъжд от красиви слова.

 

Бяла надежда за утрото- 
слята реалност с тъга. 
Вяра за случване сбъдната. 
Билка за вси чудеса.

 

Светъл копнеж... и съмнения,
диря, любовна следа. 
Огнени ритми, вълнения. 
Чувствена страст във нощта.

 

Истина - моята, твоята...
карма, уроци, съдба. 
Миг превъзмогнат. Опората -
полъх от бриз. Любовта.

© Таня Мезева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??