Jun 27, 2021, 8:56 PM

Изкривени образи и възприятия 

  Poetry
159 1 7

© DIMO NIC All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
 • Извинявам се, че влизам в нарушение и го казвам, но разбирам, че съзнателно не ползваш средства за забрани и предоставяш на всеки да следва свободно вътрешната си нравствена чувствителност за толерантност към твоето категорично изявено желание.
 • Предлагам ти нещо по-интересно, Квазаре. Има опция да забраниш всички коментари, има някои колеги, които се възползват от нея. Ти си публикуваш а отдолу сайта изписва ,,Коментарите под това произведение са забранени" Така ще изглеждаш специален и хората ще могат само да цъкат с език.
 • Ако сметна за необходимо ще започна да трия коментарите ви, както други постъпиха с мои коментари. Нежелани сте тук!
 • За последен път отговарям на коментар. Прочетете написаното от мен на профила ми и, ако обичате се съобразявайте с нежеланието ми да комуникирам. Така ще решим проблема - аз няма да ви се натрапвам с ''фанатизма'' си, а вие няма да ме провокирате. Ясно и лесно за изпълнение. Нищо сложно. Да си пиша и публикувам е мое решение и право. Не е нужно да коментирате. Ако искате пък си коментирайте - аз няма да отговарям.
 • Ох, Пепи, нееее 😂

  Абе не знам вий кво сте виждали, ама аз наказан любовчия не съм😉

  По другите точки също не намирам кой знае какви кахърни изкривявания. Правете любов, бе хора!😛
 • Няма как да се преродиш в прасе, защото човек не се преражда в животно. Само полът може да се сменя. Най-много в монахиня да се преродиш
 • Не е много сигурно, Квазаре, че няма прераждане. Но за нас - християните е по-добре да си мислим, че няма. Защото иначе ще ни се обърка религиозната парадигма. Едно обаче е вярно - девствени звезди актриси няма. Веднага ти давам пример за монахиня свежа, която не е линеела. Казвала се е Стойна известна още като Преподобна Стойна. А за овцата със собствено мнение, мисля че колежката Гарелова беше писала стих преди време, определяйки я като твърде жалка и достойна единствено за присмех гледка. Понеже на овцете не подобавали такива неща, като съзнателно отцепване от овчия колектив. Интересно произведение беше с много овации доколкото си спомням.
Random works
: ??:??