Dec 9, 2022, 9:15 PM

Кучешки мисли 

  Poetry » Phylosophy
465 1 2

В тълпата съм пионка.
Край мен сноват царици.
Аз бяла съм болонка
в човешките редици.
Те мълчаливо крачат.
Вървят, дори не лаят.
Какво е да си куче,
не искат и да знаят.
Дали се галят, гушкат,
с кого ли си играят?
Живеят май наужким.
Боли ги, но си траят.

© Георги Стоянов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??