Jun 25, 2019, 12:54 PM

Липсваш... 

  Poetry » Love, Other
513 1 0

Колко е трудно, когато те няма, да знаеш...

всеки ден се ниже необяснимо лежерно,

всяка минута се точи отчайващо бавно...

с всяка секунда сърцето ми бие по-печално...

...липсваш...!

Имам нужда от усмивката ти, лекуваща душата моя...

Имам нужда от очите ти, със блясък вперени в очите мои...

Имам нужда от ръцете ти, галещи косите ми с най-чистата обич...

Имам нужда от теб, любимо мое, най-красивият лек за душата! 

© Периян Байрамова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??