Затвори очи и представи си,
че съм най-прекрасна на света,
че съм млада и красива,
че съм истинска звезда.
Помечтай си да си с мене
да сме неразделни пак –
тази мъка ме притиска
и съм в непрогледен мрак.
Помечтай си да си с мене
нищо, че се сбръчках... аз.
Затвори очи и помечтай си –
може да е всякоя от нас.
© Dinomar All rights reserved.