Dec 12, 2015, 2:05 PM

Мъртви полета 

  Poetry » Landscape
780 1 2

Мъртви полета
от замръзнали цвятя.
Изгубен аромат
на сакрална нежност.
Застинало усещане
на бавното докосване.
Безвкусна сухота
от сливане на устни.
Вятърът понася
разпиляните поеми
към облаци витаещи.
Коленичещ силует
в мъглата бледнее
на фона на материя.
Романтиката спяща
сънува очакваното
свое пробуждане
в изгрева на влюбване.

© Денис Олегов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??