Apr 27, 2016, 1:18 AM

На оня свят 

  Poetry » Phylosophy
595 0 3

На оня свят

ако се озовеш

 

очаквай рая или ада,

небето или пъкълът ще те приветстват,

ясно е, от тука изход нямя..

 

спасение недей очаква,

вяра и надежда забрави

ярки са делата на земята

тука всеки плаща, запомни.

© Периян Байрамова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??