Feb 19, 2012, 3:00 PM

Спомени 

  Poetry » Love
567 0 1

Спомени горещи.
Спомени страстни.
Препускат в мислите ми сега.
За срещи горещи.
За срещи страстни.
С моя любим в нощта.
Препускат и не спират те.
Припомнят ми
за ласките нежни,
за целувките горещи,
за страстта.
Страстта  необуздана в нощта.
Спомени горещи.
Спомени страстни.
Препускат в мислите ми сега.
За тялото мое,  изгарящо в нощта.
За любимия, изгасящ пожара на любовта.
Спомени горещи.
Спомени страстни.
Препускат и не спират те.
Спомени, изгарящи мойта снага в нощта.


© Дени All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??