Jun 22, 2013, 7:57 PM

Зад един прозорец 

  Poetry » Love
369 0 1

Зад един прозорец, там е свободата моя,

зад един прозорец тук: оковите им ме зоват.

През него виждам много хора - повече бездушни,

с голям товар от нужди най-ненужни.

Аз не искам техните богатства да приема

и без милост да ме лъжат; да ме оковат...

За тях аз винаги държа го в мен затворен,

но надали те някога ще разберат.

© Росица Манолова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Съжалявам, че и ти гледаш през този прозорец на някои хора, но такава е действителността! Сърдечен поздрав и не отваряй никога този прозорец!
Random works
: ??:??