Oct 7, 2007, 10:20 AM

Загуба 

  Poetry
562 0 5

Сърцето си раздираш с ръце окървавени.
Времето, когато в мечтите си се вричал,
поднася сух букет от чувства настървени.
В студен ковчег е всичко, което си обичал...

© Петя Косева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??