Aug 14, 2009, 4:34 PM

Запомни ме такава 

  Poetry » Love
965 0 14

Запомни ме такава. Грешна.
До болка ранима и истински пряма.
Нима са щастливи онези, безгрешни,
дето ходят по начертаната права?

Аз рисувам дъги със мечтите си,
помежду им слагам сияния.
Обичам силно. Без компромиси.
Всичко си давам. Без обещания.

Запомни ме такава. Истинска.
До прозрачност наивна и честна.
Всяка лъжа за мен е измислица,
всяка болка - напълно човешка.

© Тя All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??