Jul 13, 2016, 2:14 PM

Зефир 

  Poetry » Love
386 0 0

Сред море от самота

остана ми само тя -

за теб красивата мечта

в океан от цветя.

 

И летният вятър леко вее -

споменът за теб пее

и спасява ме от болка и печал -

зефир, за който съм мечтал.

© Георги All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??