Покажи участието - esenna

Покажи участието

От тук може да видиш всички публикации на този потребител.


Публикации - esenna

Страници: [1] 2 3 ... 18
1Златото си е злато! Поздравления!

2
Мисля, че проблемът не е в авторката - толкова си може, толкова дава. Но грешка е на модератора, че не е декласирал нейният текст, защото това в никакъв случай не е разказ - дори не е есе, по-скоро извадка от дневника й, това няма значение, до сега съм видяла само един път Г-н Порчев да декласира произведение в едно предизвикателство. Ако го беше направил, то сега нямаше да се изливат потоци мътилка! ??? ??? ???

3


Какво става, пак ли зациклихме? Или е ваканция?

4
Най-много ми допадна идеята за общ разказ - така както се случи първият ни общ разказ, но  с индивидуални финали - гласуване, и който спечели определя заглавието. Имам само едно предложение - гласуването да става само между участниците в общия разказ, така както стана за заглавието т.е. да вкараме само едно ново нещо, м?

5
Пери, да не си се озовал на "Дяволската пътека" :) :D

6
Хубаво - да се напише - ЛЯТНА ПОЧИВКА! Започнахме нещо, то излезе добро и сега наникъде - нито е завършено, нито  нищо, има и класации, като изришно е указано в правилника, че е без класиране - системата не била пригодена и т.н. - модератор не би ли могъл да напише от телефона си една дума?! М?

7
Какво ледено мълчание - нали щяхме да публикуваме общия разказ с имената на писалите го - проблем ли има, системата не позволява или какво, някой ще обясни ли? Къде е модератора - ни Порчев, ни никой - какво се случва?

10
Нещо не разбирам - защо трябва да се пише кой коя част е написал - който прочете ще се спира само на оная част от разказа, която е написана от негов любим писател ли?
Според мен да  направим гласуването за заглавие след като Марианчето даде предложение, който спечели, да публикува разказа като напише имената на всички писали го.

11


... и няма ли да го видим целият разказ както си му е реда, със заглавие?

А какво правим от тук нататък - нали имаше много предложения, ще продължаваме ли?

12

Чакайте, бе хора! Защо има класация в "Общ разказ" – нали казахме, без класиране? Кой промени това правило? И защо  не се постави заглавие?

13

Имах предвид, ако кацне оная многословната муза:) Но да видим как разплете всичко това с 49 изречения:)

14

Хайде, Пери, извърти един хубав финал на всеобщия труд:)

Предлагам за финала ограничението от 50 изречения да отпадне!

Страници: [1] 2 3 ... 18
: ??:??