Покажи участието - JujuBuju

Покажи участието

От тук може да видиш всички публикации на този потребител.


Публикации - JujuBuju

Страници: [1] 2 3
1
Пак се появи, този път е 231.

2
Да, премахване на шумове, запис и обработка на вокал, добавяне на ефекти и пр.

3
Здравейте,
Въпросът ми е към музикантите в сайта - каква безплатна програма за аудио обработка може да ми препоръчате, която да има сходни функции и качество като Adobe Audition? Имам Audacity, но резултатите с нея не са особено добри, при използването на някои функции дори създава дефекти.
Да спомена, че съм съвсем начинаеща в ползването на подобна технология, та затова ми трябва безплатна, да си джвъджкам. Нямам професионални амбиции.

4
Може би не е добре обяснено в условията, но тези конкурси са за поизведения, насочени към деца и юноши, а не за автори юноши. :) Така си вървят темите - една за поетични произведения и една за произведения за деца и юноши.

5
Редно е админът да даде отговор. А той не го прави, вероятно защото вече го е казвал. Броят се само  уникалните посещения. Т.е. при 100 уникални посещения и 30 гласували това прави 30%. Ако обаче същото произведение е посетено от 50 човека и са гласували 20 от тях, това прави 40% и въпреки по-малкото гласове, то се класира по-напред.

В този случай как се получава така, че в един от последните конкурси победителят е с 24 гласа при 570 прочита, а третото място е отново с 24 гласа, при 480 прочита. Не би ли следвало да е обратното?

6
Аз предложих да са до пет коментара и ми наскочиха всички. Тук виждам друго предложение, но никой не скача. Това е то да имаш връзки в сайта откровения.

Връзки имам доколкото публикувам тук от няколко години, не съм ходила дори на една среща на сайта. Шефе/Шефке, тук не е състезание и всеки може да си изкаже мнението. Вероятната причина, че не са скочили е, че едва ли някой освен теб и Петър е прочел форума защото не им остава време от четене на коментари .

7
Петър, ако на някого не му стига коментарното поле, може да напише есе, литературен очерк, писмо, рецензия или каквото там сметне за подходящо в раздел "проза". Ето, вече има и свързани произведения. На мен представите ми за "коментар" са различни.

8
Идеята е моя (не прикрива намесата на администратор или редактор, те могат да си изкажат мнението и сами и го правят) и обосновката е, че коментарното поле не е място за диалози, а над два коментара от потребител вече стават диалог. Същият може да се води и във форума (както тук) или на ЛС, а не да се товари автора, който да не смогне да прочете всички коментари, да не говорим за редакторите. Не виждам никаква цензура, аз бих могла да си изкажа мнението и в два коментара. Споровете и чесането на его не са предназначени за позициониране под което и да е произведение.

9
И на мен ми се случи няколко пъти вчера. За да пусна нещо, трябваше да сменям устройствата.

10
Здравейте,
Тъй като напоследък забелязвам как се водят едни високопарни спорове в коментарните полета, за сметка на горките автори, които се чудят дали изобщо половината от коментиралите са им прочели произведението, предлагам да се ограничи броя възможни коментари от един потребител по едно произведение, до два. Смятам, че два коментара са достатъчна възможност за аргументация.
Също така е добре да се регламентира, че коментарите следва да касаят конкретното произведение, а не принципни въпроси. За всичко останало има форум и лични съобщения.

11
Разни ~> Лафче / Re: Да поиграем на рими
« -: 02 август 2019, 23:33 »
Кои са важните теми в един форум и какво прави темата за рими в сайт за поезия маловажна? Повечето хора не правят разлика между рима и асонанс, според мен тези теми са повече от важни. Дори е добре да се публикува теория от време на време.

12
Аз вече имам стихосбирката, прекрасна е! Благодаря и успех!

13
Моля да не пълните темата с лични спорове. Тук хората търсят и споделят полезна информация и опит, ако имате да си кажете нещо друго - правете го на лични съобщения.

14
А ще има ли раздел "магазин", в който да се показват всички произведения за продан по категории?

15
За електронни книги ли е идеята или за поръчка с доставка?

Страници: [1] 2 3
: ??:??