Покажи участието - Станисла

Покажи участието

От тук може да видиш всички публикации на този потребител.


Публикации - Станисла

Страници: [1]
1
Против!
Безсмислено е, защото повечето се познават и от реалните срещи и комуникират и общуват и извън сайта, това само ще намали участниците, няма да ги увеличи!
Ще си общуват и във фейса вместо тука, а ако нови искат да участват, кой и какво им пречи?
И защо са"анонимни" профили, срамуват се от себе си ли, какво ли?
Значи едни се "излагат" по срещи, а други инкогнито - що за автори са тогава скрити и покрити?

пп сайтът си е много добър, като има някой такива налудничави идеи да е анонимен в сайт, чиято водеща роля е "авторството", да си направи сайт и там да си прави такива виртуални инфантилщини!

2
не става с анонимност, повечето се познават от срещите в реала и общуват и комуникират и извън коментарите и сайта, какъв е смисълът тогава?3
Против! Изпуснала съм анкетата!
Нека всеки, който се "излага" в публичното пространство, си носи последствията!
А и вип-ът дава възможност да се си модерира страницата който иска!

4
Би било хубаво ако има палчета "нагоре" и "надолу" като одобрение на коментарите към дадено произведение. Отговорете какво мислите горе в анкетата, моля! Демокрация да бъде. :)

Само това не! Опитът с вкарването на тия палчета в други форуми само доказа, че виртуализацията е навлязла в много от нас и някои не могат да понесат "палчето надолу" и дори се трият и изчезват от там, защото "разни хора - разни възприятия", а и не върви в т.н. дискусия, каквото трябва да е мястото за коментари и мнения независимо тук или под произведенията, да се оценява, големи хора, сме, не сме деца, зарежете тия фейсбук глупости на социалните мрежи, тука е сайт с определена насоченост и всяко такова оценяване само ще подклажда интриги и съмнения!

Страници: [1]
: ??:??