Покажи участието - rimpo

Покажи участието

От тук може да видиш всички публикации на този потребител.


Публикации - rimpo

Страници: [1] 2 3 ... 8
1
Айдееее......още не се е почнАло и векйе недоволни имАло!!!! Сопрете се, бре ейй...!!! То така е било винаги, де!!! Недоволни и такива дето нещо не им уйдисва, винаги е имало и ще има!!! Ама, чак пък от преди случката.......айде, моля ви се!!!! То след това да видите вие!!! Що приказки, що чудо ще има!!! От сега да почвате с:"Ама, що там? Ама що така?" не е красиво някак си!! Ами така можали - така го уредили!!! Били сме и в малка пицарийка натъпкани като пиперки(шопите да го четат "чушки"), ама пак ни е било гот!!! Ако тръгвате предубедени с лошо усещане и неприятна нагласа........то хич недейте ходете по добре!!!! Ако не - сложете си новите дрехи, изкарайте си най-широката усмивка, дишайте дълбоко и се радвайте на възможноста да бъдете сред приятели, макар и някои от тях никога преди това да не сте виждали,защото изживяването е неописуемо и оставя дълбоки белези в паметта!!! Казвам го, защото го знам!!! И ако знаете само как ви завиждам......!!!! Така, че не се дръглете, а се гответе, защото има защо!!! Повярвайте ми!!!!

2
Каквото и да мислите ще ви се случи точно това, което трябва!!! Точно когато, където и както трябва!!! И никой не може да го избегне или промени!!! То си ви е закодирано в самите вас, както и самите ви мисли, които ви водят към това, което е отредено да ви се случи!!!  :angel11:

3
Поклон и от мен!!!

4
Бреееййййй...... :shock:  :shock: Как така тая година няма лоши изказвания от недоволни, не знам?? До сега не се е случвало  таквози чудо :lol: Явно наистина е било добре организирано, за да запуши на всички устите!!! По принцип ме е яд, че не присъствах пак, но сега пък още повече:) :)

5
Молете се аз да не стана редактор в този отдел, че тогава снимки няма да има - само фотографии!!! Демек....само изкуство!!!

6
Приеми хилядите ми поздрави, Бароне :notworthy: :notworthy: :notworthy: Току що прочетох новината  :smilebox: и искрено се зарадвах за теб!!! Няма да ти пожелавам успех, защото знам, че в случая той е неизбежен :occasion7: Единственото за което съжалявам е, че няма да бъда там  :( , както и на Коледния творчески фестивал :(, защото знам, че чувството ще е несравнимо!!! Желая ти високи полети, Бароне!!! Ти го можеш!!!  :wav:
                                  РИМПО :santa:

7
Поздрави от мен  :notworthy:

8
За ваше огромно съжаеление  :joker:...и преди всичко за мое, тази година няма да мога да присъствам на срещата  :( :( :( Но пък знае ли човек... неведоми са пътищата божи  8)

9
Кой аджеба (това е една американска дума)  :D е "нашият-ваш гост - поет"???? Добре е все пак да се знае  8) Приветствам начинанието с пожелание да пребъде!!! Успех!!! Поздрави от мен : РИМПО

10
Поздрав и от мен  :salute: Съжалявам, че този път ще се НЕизкажеш без мен :? Успех  :love1:

11
Поздрави и успех на поета тракиец Валери Станков!!!

12
Виж сега канибалd,какво ще ти кажа: Група като тази е съставена от безмозъчни, малоумни чорбарчета, които изобщо дори не знаят кой е Гунди и какво е направил и че загива нелепо толкова малд и че можеше да постигне много повече от други световни легенди в тази област. Такива утрепки са срам и позор за България и не заслужават да се наричат българи. А по отношение на това кой е най-известния българин в света прочети какво съм написал малко по-горе. ИЗОБЩО не става дума да му мисли Фабер или който и да е друг, защото не става дума кой е най-достойния за тази класация. Несъмнено има много достойни личности, но за тях останалият свят изобщо не е чувал. Просто Стоичков е името, което ВСИЧКИ чужденци казват, когато разберат от къде си или чуят думата България. Това е факт. Казах го, но пак ще го кажа - очевидец съм на това.
Поздрави от мен :РИМПО  :santa:

13
ЦЯЛ СВЯТ е много общо понятие. Там където ме прати съдбата и съм в момента, има хора от различни раси и националности. Идея си нямате колко тъпи, умсвено ограничени и непросветени са болшинството, да не кажа всички. Голяма част от ЦЕЛИЯ СВЯТ дори не знае къде се намира България, но всички винаги я свързват с едно единствено име - ХРИСТО СТОИЧКОВ. Това е българинът известен по ЦЯЛ СВЯТ. За другите които изброявате по-горе повярвайте ми изобщо дори не са чували, камо ли да знаят какви са и с какво се свързват имената им. Тъжно е но е истина. Казвам го защото съм очевидец на всичко това.
Идея си нямате всички вие какви щастливци сме ние, че сме родени, израстли и живеем в България.
Поздави на всички от мен:  РИМПО :santa:

14
Как се зарадвах само, ако знаеш, Дар :love1: Отдавна не съм се радвал така :wav: Дори бях забравил какво е това!!! Аз не само прегръдките изтървах, ами и мнооого други работи, но какво да се прави - такъв е животът :( Поздравявам те от сърце, Дар :cheers: Ето, че пак роди дъщеря :love7: 
 http://otkrovenia.com/main.php?action=show&id=190578

15
Аз гласувах :) Поздрави от мен, друже и успех :salute:

Страници: [1] 2 3 ... 8
: ??:??