Покажи участието - crazymonster

Покажи участието

От тук може да видиш всички публикации на този потребител.


Публикации - crazymonster

Страници: [1] 2
1
Аз  пък  съвсем  сериозно  бих  размишлявал  над  самоубийството  си  ако  в-к  'Уикенд'  публикува  мои  творби. Хора, които  ме  познават, биха  потвърдили. :-)

Разни хора, разни идеали.
Въпреки,че вестникът е свръх комерсиален, аз бих предпочел нещо мое да излезе от сайтовете и да бъде видяно от хиляди, а не от 100 човека например.
Поезията е нещо красиво, което има своята ценност и сред най-големите боклуци! Факт!

2
Между другото вестникът е с тираж от 324 хиляди души. Препоръчвам на всички да участват в конкурса "Ерато"!

3
Най-четеният вестник в България публикува 2 мои творби в тазседмичния си брой. Журито, което определя най-добрите през седмицата е от Евтим евтимов, Ирена Петкова, Надя Попова.

"Трудно ми е да мълча" и "лъжите в местоимения" можете да прочетете или на адрес http://ned-ivanov.tk
или http://otkrovenia.com/main.php?action=showuser&username=crazymonster&tab=2

4
.Пиша за разнообразие и защото нещо ме човърка. Ето какво съм аз и какво пиша...част от нещата ми ги има и тук.

http://ned-ivanov.blogspot.com/
http://ned-ivanov.tk/

5
Матурата по БЕЛ не беше толкова зле. Имам 5.58...по математика нещо не ми беше много добре работата.

6
На Евроизборите пръснаха 100 млн. лева за реклама на 5 партии. На тези избори сигурно са опропастили държавния бюджет с над половин милиард.

7
Цитат
Известен съм с това,че в гнева си както повечето хора, прибързвам...


А, аз с търпението си, което си има граници, все пак ;)!
При всеки е така :lol:Е, понякога се срещат хора, които имат "желязно" търпение... :D

8
Успокой се, Лефтерчо :)! Не трия и не редактирам мненията си!

Казвала съм го многократно, но ще се повторя и за твое лично удоволстеие ;)!
...
Имате ли представа колко публикации се отказват на ден? Ако всеки пусне тема по повода във Форума няма да има друго освен :
- Къде ми е снимката?
- Защо не ми е качен превода?
и т. н., и т.н...
И на редакторите няма да им остане време да публикуват от обяснения из Форумите ;)! Просто поддържайте връзка с тях и се вслушвайте в мненията им! Уверявам ви, че знаят какво и защо правят!

ПП: Лефтерчо, колкото до триенето на произведенията ти, ако държиш, желанието ти ще бъде уважено, разбира се. Не е необходимо да драматизираш толкова! ;)


Бях готов да си замълча, но просто не ми хареса това с "целия сайт"... прозвуча ми прекалено дръзко...Дръзките хора не са ми първата любов и често се стига до заядлив коментар, какъвто е и горният! Точно, защото не забелязвам такива теми си направих изводите,че отказване на публикация е рядко срещано (досега не съм имал честта да ми бъде отказана публикация). А и още смятам,че този сайт има образователна нотка...какъв е смисълът да ми се изпраща имейл,че не ми е публикувано произведението като няма обяснение! Нека редакторите да се обосноват с  не 1 дума, от която не става ясно. Така оставам с впечатлението,че умишлено го правят? Какво друго да помисля?

Известен съм с това,че в гнева си както повечето хора, прибързвам... Няма смисъл да бъдат трити, но наистина в случая мисля,че трябва, когато не се публикуват да се дава ясно обяснение. Не говоря за 1 страница - говоря за 2-3 изречения, а не "не ти се е получило". 
Вероятно много голяма част от регистрираните автори пишат, за да им бъде почесано самочувствието и така нататък, като не търсят коментар и грешките си...Аз бих казал,че съм от другата страна - виждам полезно пребиваването си в този сайт, при положение,че редакторите обясняват къде според тях греша и къде не "ми се е получило". Иначе е напразно да пиша, те да публикуват, и някой да пише коментар отдолу. Приятно е, разбира се, когато някой  ти похвали произведенията, но не затова съм се регистрирал в този сайт. Човекът, който ми каза за  "Откровения.ком" го представи като чудесен сайт за развитие...Бих писал на г-жа Мая...Иванова, но едва ли пази това, което съм написал, за да ми даде по-подробно обяснение защо не го е одобрила.

Ще съм благодарен ако разгледате по-сериозно идеите ми.

Извинявам се, ако съм засегнал някого или  пък съм създал конфликтна ситуация.

9
Лефтерчо (crazymonster), за да е изтрито със сигурност има основателна причина и си получил бележка в пощата!!! Актуализирай си мейла, обърни се към съответния Редактор на раздела, в който си го публикувал и не занимавай целия сайт със себе си!

Да, в пощата ми е пратено...незнайно защо е влязло в спам кутията.
С цялото ми уважение, но какво означава "Не занимавай целия сайт със себе си"?
Този форум да не е направен, за да отбелязваме колко е велик екипа на "Откровения"? В името на раздела, доколкото ми позволява зрението пише "FAQ (Въпроси)". Да, грешката е моя, не съм доогледал в пощата си, но не мисля,че
"Не занимавай целия сайт със себе си" трябваше да бъде вашият отговор!

Обяснението е много неприемливо, поне според мен!
 ----ЦИТАТ: ---
сърцераздирателна ситуация, но поетичното не се е получило. отказва се публикация.

И все пак - уважавам го! Вие сте компетентни! И все пак замислете се върху това дали по-добре не е произведението да се публикува  и останалите да преценят дали се е получило поетично или не? Обръщам се към г-жа Мая...(за съжаление фамилията ми се губи, за което се извинявам). Както Вие не сте длъжни да публикувате мои произведения, така и аз бих желал пък да разбера кое по-точно не ми се е получило, за да науча нещо ново...
Къде отиде образователната нотка в политиката на сайта?
И в случая ще постъпя като един седемнайсет-годишен и ще помоля да бъдат свалени моите произведения от сайта... Не виждам смисъл да пиша в "откровения" след като нищо не ми дава гаранция дали ще бъде публикувано нещо от мен занапред, впредвид създалите се обстоятелства. Пък и нали според Вас, г-жа Иванова "занимавам излишно ЦЕЛИЯ САЙТ"  ... А и не виждам смисъл в пребиваването си на този сайт! Нямам никаква полза... освен хвалбите "занимаваш излишно целия сайт". Да ти имам отношението!
От край време забелязвам от страна на някои редактори - пренебрежение, някакво  огромно самочувствие! 
Пък и едва ли разликата ще е голяма...Вие имате голяма посещаемост и много потребители.
Точно по тази причина и поради това,че "занимавам целия този САЙТ" с моите неща, желая да бъдат изтрити моите "произведения" от сайта. Аз ще си запазя това съобщение в случай,че решите да го изтриете, защото знам,че не обичате критика, можете да изкарате,че едва ли не съм Ви обиждал и прочее. Вече всичко очаквам...

А иронията е,че потребителите вярват във вас, а Вие правите всичко възможно да покажете своята компетентност (която никой и не успорва), своите правомощия и самочувствие.
А жалко ще бъде и ако възрастта ми Ви притеснява, което напоследък забелязвам (а може и да си въобразявам - често срещано явление в тази възраст, на която съм).
Извинявам се,че наруших спокойствието на  "Откровения.ком", не беше нарочно!


10
Извинявайте, администратори, но защо след като чаках два дни да публикувате едно мое "произведение" - не само,че не е, ами е и изтрито!???

11
Барби, скъпа, най-четени все още не означава най-качествени. Всеки сам открива за себе си авторите, които му допадат. За целта просто трябва много да четеш, а дори и на някое произведение нещо да му куца, пак може да те обогати и да ти помогне да научиш нещо ново или да изпиташ нови чувства и емоции.

Аз пък забелязвам,че пишеш нещо...то потъва в бездната от стихове. Според мен трябва да има още 1-2 дена от седмицата за четене...защото както е сега  голяма част от произведенията отбягват на читателите!

12
Това е истината...така се получава. Цялата работа идва от това,че се вижда кой как е гласувал. Обаче е и кофти, когато някакви хора, които с предубеждения пишат някакви - никакви коментари!

13
Тези не са нормални да ви кажа. Това са изключително тежки случаи... 073073 пиърсинга, живеят в свой затворен, собствен свят... (говоря за феновете най-вече).  :shock:

14
Честно казано всеки по различен начин разбира комерсиалността. Аз лично съм за! Тук е моментът да уточня, че според мен няма лошо всичко да се свежда скандалност и т.н - стига продуктът да е ОК. Музиката вече е синоним на комерс, така че...

15
Никога не съм бил...но защо пък не...би било интересно.

Страници: [1] 2
: ??:??