Покажи участието - iren5

Покажи участието

От тук може да видиш всички публикации на този потребител.


Публикации - iren5

Страници: [1] 2 3 ... 17
1
Новата тема вече е тук!
https://otkrovenia.com/bg/contests/koleda-e-praznici-svetli-ozaryavat-dushata

Очаквам вашите красоти и пожелавам топли, весели празници!

2
Пепи, преди имаше съобщение при всеки нов коментар под произведение което си коментирала. Сета имаш съобщение само ако авторът е отговорил. Това е разликата, която не харесва stormwatch

3
stormwatch, мислех първоначално да не пиша в темата. :) Но понеже аз съм от тези дето "много им дрънчало/звънтяло" бутончето за известяване и тъй, видите ли, ги "притеснявало" (дрънчи им/звънти им то, айде, доброто ми възпитание не позволява да кажа к'во :D )" ще ти отговоря. Не е въпроса в самото "дрънчене". Това се оправя лесно - спираш чрез бутон "МUTE" и готово. Въпросът и "пречката" е в това, че понякога коментирайки някъде някое произведение, се изсипват толкова коментари, че в тях загубвам тези, които се отнасят за мен и мое произведение. Случвало се е като вляза да изпише 40, 60 съобщения, които е абсурд да обходя и да не пропусна нещо, което наистина е за мен. Сега това го няма. Аз съзнавам, че това до някъде вероятно намалява комуникацията, но пък със сигурност ако някой автор не ти/ми е отговорил, то е защото не е пожелал, а не защото е пропуснал коментара ти/ми. Вероятно най-добрия вариант е всеки да има избор, но това колко е възможно - нямам идея. А иначе съвсем не съм против дискусиите. :) Лично за мен, ако няма възможност за избор, този вариант ме устройва повече, но...

4
Да напомня! За предизвикателството "Моето любимо творение - приказка" - категория "Приложни Изкуства", произведения се приемат до 1 декември 2022 г. Все още може да се включите, но побързайте :)

5
Да, по-точно щеше да е ако бях написала "Никой не се интересува", а не "На мен идеята да се виждат всички заедно накрая ми допада повече, но явно за повечето не е така".  :lol: :lol: :lol:
Не посмях да я пусна с опция да се виждат след края за кандидатстване, тъй като не знаех, че този бъг е поправен и ми се стори малко нечестно спрямо авторите. Хубаво е обаче, че това като опция съществува, че можем да го ползваме. Радвам се също, че раздел "Приложни изкуства" съществува, въпреке, че не е особенно популярен в сайта. Аз каквото зависи от мен правя за това. Така че и ние само да си пишем по темата - струва си :) Чакам твоята "приказка" и ако до сега не си си подарила нищо - време е да го направиш. ;)

6
Скити, винаги всички условия ги пише, само  трябва да се влезе в предизвикателството
. Категория Приложни Изкуства
Начало 16 октомври 2022 г., 19:30
Край на кандидатстването 1 декември 2022 г., 23:59
Край на гласуването 7 декември 2022 г., 23:59
Модератор iren5 (Ирен)
Кога да се публикуват произведенията Веднага след одобрение
Максимален брой произведения от автор 5
Кой може да гласува Всички регистрирани
За колко произведения може да се гласува 5
Класиране по Брой гласове

Така че, ще бъдат видими този път веднага. Колкото до това че произведенията вече са на първа страница, може би означава че Админ вече е оправил този бъг.

П.п. На мен идеята да се виждат всички заедно накрая ми допада повече, но явно за повечето не е така

8
Тогава мога поне да се радвам, че е открит бъг, който се надявам да бъде отстранен и ако друг път решим да използваме този опция, всичко да си бъде наред. Защото сега молко се чувствам така, сякаш съм подвела участниците и техните творби не са стигнали до зрителите. Но пък съм убедена, че експериментите са хубаво нещо, дори и ако резултатът не е задоволителен.

9
Много добре го обясни и съм съгласна с теб. И аз очаквах да са на първа страница. Някак остават не добре представени. Само ако ако влезнеш в предизвикателството може да ги разгледаш. Интересно разбира се ще е дали обичайния брой хора гласуват или са значително по-малко. Но това ще го разберем, когато изтече етап "Гласуване"

10
Ето че дойде време да дадете вашия глас! Заповядайте! https://otkrovenia.com/bg/contests/podaryk

11
Минавам да напомня, че все още до  8 октомври 2022 г., 23:59 часа, можете да ни изненадате с предмети изработени от сръчните ви ръце. До сега има публикувани 15  изделия. Красиви, интересни, направени с любов за някого.

12
Повдигам темата, защото обещах на Скити да напомням за предизвикателството. :) А също да напомня, че има и анкета, която не е предназначена само за участниците в предизвикателството, нито само за авторите от раздел "Приложни изкаства" . За всички е. Дето казват "Вашето мнение е важно за нас!"  :)

13
Благодаря, Скити. Ще е хубаво повече хора да се включат с мнение по темата. А пък аз обещавам да напомням за предизвикателството

14
Създадох и анкета. Нека всеки, който желае да сподели предпочитанието си.

15
За новото предизвикателство!
Условията -
Категория Приложни Изкуства
Начало 8 август 2022 г., 15:30
Край на кандидатстването 8 октомври 2022 г., 23:59
Край на гласуването 15 октомври 2022 г., 23:59
Модератор iren5 (Ирен)
Кога да се публикуват произведенията След края на кандидатстването
Максимален брой произведения от автор 5
Кой може да гласува Всички регистрирани
За колко произведения може да се гласува Неограничено
Класиране по Брой гласове
Етап Приемат се произведения

Обърнете внимание, че този път произведенията ще бъдат публикувани след края на кандидатстването. Нека този път опитаме нещо по-различно.
:)

Страници: [1] 2 3 ... 17
: ??:??