Покажи участието - Marmadun

Покажи участието

От тук може да видиш всички публикации на този потребител.


Теми - Marmadun

Страници: [1]
1
Приятели от Бургас,
за мен ще е удоволствие да се срещнем на моята авторска вечер на 19.08.2021 г на  откритата сцена "Охлюва" в Морската градина от 18.00 часа!
Очаквам ви!

2
Щастлива и развълнувана очаквам срещата с читателите в НЧ "Николай Хайтов ' в София, където ще представя двата си романа" Светулка за двама' и "Там, където ме чака Алиса"
Датата е 06.07.2021 г от 19 часа
Заповядайте, приятели!

3
Романът "Светулка за двама" ще бъде представен на 30 ноември от 18.00 часа в Културен център Морско казино - Бургас, в зала Петя Дубарова.
Приятели от Бургас и региона, за мен ще е чест да бъдете сред гостите!
Заповядайте!

4
Имам удоволствието да съобщя, че на 24.08. 2015 г. ще се състои представянето на книгата ми "Светулка за двама" от Радио Варна, Малката зала. Очаквам срещата с един от най-красивите градове с огромно нетърпение. :D

5
Неимоверно горда и щастлива, бързам да се похваля с най - хубавия си коледен подарък. Моята първа книга " Светулка за двама", редактирана от Ники Комедвенска и реализирана от изд." Астарта" е вече факт.
След появата на малката ми дъщеря за Коледните празници преди 15 години, сега отново изживявам магията на Коледното чудо. Благодаря на Ники и на всички, които насърчаваха романа, докато той креташе по дългия си път.
Светли и усмихнати празници!!!

6
Ако вече съм повдигала тук въпроса, моля за извинение,но наистина е спешно.
Любителският театрален състав съм НЧ "Иван Вазов" - гр. Сопот търси пиеса за новия сезон. По възможност - комедия. Наличните ни артисти са 2-3 мъже и от 2 до 5 жени.
Ако вие самите имате написани текстове или се сещате за готови такива - пишете.

Страници: [1]
: ??:??