Покажи участието - Itilon

Покажи участието

От тук може да видиш всички публикации на този потребител.


Теми - Itilon

Страници: [1]
1
Не знам дали тук е пускано нещо за това представление, но ми се иска да ви препоръчам да го гледате. Отдавна не бях попадал на толкова оригинален режисьорски поглед. А и историята е фентъзи.

П.С: А да! Играе се в НАТФИЗ и е дипломен спектакъл на класа на Стефан Данаилов.

2
Здравейте,

Не съм съвсем наясно с правилата, но се надявам, че тази тема няма да се приеме като някакъв вид реклама, тъй като става дума за едно благородно (поне по мнението на инициаторите му) начинание.

Та, преди две седмици в СУ беше основан екологичен клуб "Матер Еко", който си постави амбициозната цел да промени нещо в отношението на хората в тази държава към околната среда. В двете недели последвали това събитие се проведоха и първите инициативи на клуба - почистване в Студентски град и на Докторската градина, а през следващата седмица предстоят още.

Всичко по въпроса може да се прочете на ето този (все още трагичен) сайт: www.mater-eko.hit.bg .

Искрено се надявам, че една голяма част от вас освен прекрасни творци са и хора, загрижени за света, в който живеем. И, че като такива, ще ни покрепят. Благодаря предварително и се извинявам на модераторите, ако по някакъв начин съм нарушил правилата на форума.

Но все пак се надявам темата да остане. Поздрави!

Страници: [1]
: ??:??