Покажи участието - sandra95

Покажи участието

От тук може да видиш всички публикации на този потребител.


Теми - sandra95

Страници: [1]
1
Днес честваме един от най-светлите христянски празници - Великден.
Искам да пожелая на всички в сайта здраве, щастие и творческо вдъхновение.

Христос въскресе!

2
Честит празник на всички! Нека на най-българския празник  си спомним за хората пожертвали живота си за това днес да се наричаме българи.
Поклон пред паметта им

3
Самокритичността- нужда или порок?
Това е въпрос, който ме измъчва от известно време. Допитвайки се до различни хора, получавам различни отговори. Бих искала да знам вашите мнения по темата, защото вие сте автори и може би сте се сблъскали с подобен проблем.

4
Разни ~> Спорт / Григор Димитров
« -: 14 Февруари 2009, 11:27 »
Момчето, което е само на 17, а миналия сезон спечели Уимбълдън за юноши и преди дни бе на косъм да победи световния номер 1 в мъжкия тенис- Рафаел Надал(Испания). Това е още един спортист, доказващ, чче все още в страната ни има спорт и млади спортни таланти.
Какво е вашето мнение по темата?

5
В тази тема кажете мнението си за един от най- обичаните български изпълнители Веселин Маринов.
Казвам най- обичаните, защото на 16ти бях на неговия коледен концерт в зала 1 на НДК. Залата беше препълнена с хора, които пееха с него.

Обаче тук говорим за мнения за това ще се опитам да изкажа своето. Това е един от най- лиричните певци, но тук е мястото да спомена и човека Веселин Маринов- толкова емоционален, вълнуващ се от най- малкото човешко нещо- поредния букет подарен от почитателка, милите думи казани от нея, аплодисментите на публиката полудяла след прекрасната песен изпята от него току- що.

Страници: [1]
: ??:??