Покажи участието - palenka

Покажи участието

От тук може да видиш всички публикации на този потребител.


Теми - palenka

Страници: [1]
1
Защо форумът не си е видим с отделен бутон горе на вертикалното меню, до "Автори" напр?
И по-проста форма, която да е на цяла страница, без толкова опции за оформление. Не е ли достатъчно да има подменю за  нови теми, популярни, административни и търсачка? Достатъчно е да има доп.бутони към темите за прикачване на изображения и публ.на линкове.
Аз лично късно го открих заради тъмната завеса, в която се намира. И не малко "Проза>други" са по-скоро теми за форум, но поради непопулярността му малко хора го ползват.

2
Рано сутрин сайтът изпада в някаква черна дупка и не може да се влезе от никакво устройство, нито мобилно, нито стационарно. Около 20-тина минути: 504 Gateway Time-out
Поне от месец е така.

3
Какъв е смисълът от "червената" точка, като всичко се вижда и чете отвън и без регистрация в сайта? Да, знам, заради политиката на сайта, и онова "потребителят носи отговорност за публикациите си". А модераторите следят за спазването на Правилника.
Смисъл би имало единствено, ако този раздел можеше да си вижда само от регистрирани потребители. Дали това технически може да се направи, не е моя работа. Но ако може, предлагам да се направи!
Хубав ден за сега от мен!

4
Едва сега разбрах как и къде се виждат "дали глас"-а си, но понеже четох коментарите и под други творби-участнички, имам предложение: нека бъде анонимно гласуването поне за потребителите на сайта, за да няма такива "ама тоя това, ама оня онова" и да се следят кой за кого гласува!

5
Първо - подкрепям предложението за "скулптура" в предната тема, и второ:

защо няма раздел "Басня" нито в проза, нито в поезия?
Това е предложението ми - да се обособи и раздел "басня"!

6
Попаднах на няколко автора със страхотни попадения в жанра, а не виждам такъв раздел! 
Първоначално го виждах в "проза", но възможно е да има и такива в поетична форма, от зимата чета активно и нямам представа много-много, затова предлагам да е отделен раздел, за да се включват всякакви произведения! Макар и да не са много пишещите в жанра, читателите не са никак малко, защото е актуален, особено в изостреното ни ежедневие!
Благодаря!

Страници: [1]
: ??:??