Покажи участието - Nelsan

Покажи участието

От тук може да видиш всички публикации на този потребител.


Публикации - Nelsan

Страници: [1] 2 3 ... 13
2
Приятели, както всяка година, дойде време пак да се видим и да се повеселим! Всеки да разкаже какво е правил и какво ново е написал , нарисувал или създал! Датата е 30.11., събота, от 18 часа. Мястото е ресторант "Амор", който ще ни приюти вече за трети път. Намира се в к-с "Славейков", до колелото преди "Метро". Напомняме, че всеки сам си поема пътни и транспортни разходи, както и разходите по нощувките и в ресторанта. Наблизо се намират хотелите "Мираж" и "Авеню". От нас са само доброто настроение и незабравимата вечер. Носете със себе си много усмивки!

3
Не знам защо толкова се заръбахте с Весела. Уверявам ви, че журито беше напълно обективно, още повече, че качествените творби бяха малко. Конкурсът не носи официален характер, организирахме си го сами с единствената цел и идея да ни бъде весело и забавно и спечелилите да отнесат със себе си красиви спомени. Е, наградите пак си останаха край морето, но какво от това? По-важно беше, че се забавлявахме, изкарахме си една чудесна вечер с познати и непознати приятели. Който не успя да дойде, може само да съжалява. Имаше само още едно стихотворение, което заслужаваше да бъде наградено, но впоследствие авторът сам се отказа, защото желаел да запази анонимността си и така и не разбрахме защо всъщност се е включил в явен конкурс. Ако някой от участниците има претенции, че не е сред наградените, ще пусна стихотворението му, за да направите сравнение, но честно казано, никак не ми се занимава с глупости, пък и нямам време. Ние не съжаляваме и няма нужда да се оправдаваме за нищо, беше страхотно изживяване!

4
Да бъде светла паметта му!

5
Благодаря на всички за приятните емоции и вълненията! Срещнах хора, които виждах за пръв път, а все едно съм познавала цял живот, намерих много стари и нови приятели и много сродни души! Благодаря на Боби и Весела за добрата организация! Обичам ви, приятели!

8
Отдавна се каня да пиша по темата. Харесвам много стиховете на Елица Мавродинова. Но от която и страна да го погледнеш, не е коректно да се участва с наградено в друг конкурс стихотворение, при условие, че регламента е за непубликувано. Ако беше само публикувано, напълно е възможно и да не е знаела. Но на наградените автори се обаждат. Не мисля, че Елица с нейния талант има нужда от подобни дребни тарикатлъци. И все пак, възможно е и да е забравила, доколкото знам, тя има доста награди. Аз затова започнах да си записвам, та да не стават фалове.

9
Там съм! Ще се радвам да се запозная с много задочни приятели! Браво на Весела! Като се развихри, няма стигане, за броени часове спретна всичко!

10
Ех, колко ми се иска да можех да дойда, но уви! Мислено ще бъда с вас, Бианка!

11
Честито и от мен, Ив!

12
Аз нали минах 40, значи съм изтървала влака, но по-добре късно, отколкото никога. Успех на всички участници!

13

          Кривото огледало


                                  " Не остарявай, Любов."
                                                 
                                                Недялко Йорданов
 
 
 

Остаряваш, Любов... Ще ти дам огледало.
Погледни си очите - безразлични и пусти.
А лицето ти - вече тебеширено бяло.
Тъжна маска на клоун, със пречупени устни.

Остаряваш и крачиш. Непривична. Унила.
Все към пътища равни сочат твоите стъпки.
Не прескачат огради, не се спъват в бодили...
Не замръкват разумно. А осъмват безпътни.

Осъзнай се, Любов, ти все още си жива!
Огледалото прашно разтроши  на парчета
Не поглеждай във него. То е старо и криво.
Замъглено. Не вижда  как лицето ти свети.

Повдигни рамене и обуй си токове!
Ще ти бъде от полза малко блясък в очите.
Чак тогава със тебе ще се срещнем отново -
ти - пулсираща, властна .
                                     Аз - излязла от ритъм...


                                  Бианка Габровска - Уенди

14
Във форума има рубрики "Така се радвам" и "Любими произведения от сайта". Там можете да препоръчвате любими неща от поезия и проза. За другите раздели не знам. А относно любими автори от сайта, можете да ги намерите чрез търсачката в горния десен ъгъл. Пишете името или ника на човека и ви излизат всичките му произведения. Аз така правя и периодично си изчитам всичко от авторите, чието творчество следя.

15
И какво? Разказът наистина е хубав, а Светослав Дончев не посочва никакви аргументи. Толкова много ми напомни за "писателче", и той се казва Светослав. Дали пък не е същият? Винаги ще има някой, който не е доволен или не харесва нещо, но нека се аргументира защо мисли така. И нямах предвид точно такива хвалби, а редовните цун и гуш под откровени бози, дето и за ученически лексикони не стават. Мисля, че всички разбират за какво става въпрос.

Страници: [1] 2 3 ... 13
: ??:??