Покажи участието - Яким

Покажи участието

От тук може да видиш всички публикации на този потребител.


Публикации - Яким

Страници: [1] 2 3 ... 8
1
Какво е нужно на човека,
за да си стъпи на нозете?
Една - две мили думи - за утеха.
Една ръка - подадена навреме.

2
Щастие дъха е спирало.
Ужас е сковавал дланите.
Но за мен това е минало.
Вече не си ближа раните.

4
Здравейте! Може ли някой да превежда поезия от български на английски език?
Ако споделиш какво искаш да бъде преведено, бих могъл да опитам ;)
п.п. имам и един въпрос -
Когато искам да кача превод от Български на Английски, в графата "Език" - какво трябва да избера - Български или Английски?
Въпросът ми може и да не е подходящ точно за този форум, но не се сещам къде мога да го задам иначе, затова разчитам на снизхождението на модераторите.

5
Здравейте, забелязах че в категория преводи има възможност да бъдат публикувани само преводи от чужд език на български език.
Предлагам да има възможност и за обратния вид преводи - от български на чужд език. Какво ще кажете за предложението ми?

6
Заповядайте на представянето на книгата, което ще се проведе на 15.05.2014 година от 18,00 часа в зала "Надежда" на Столична библиотека, пл. Славейков.

В алманаха са включени с две свои произведения  50 автори, сред които Георги Константинов, Недялко Йорданов, Надежда Захариева, Елена Алекова, Евтим Евтимов, Романьола Мирославова, Райчо Русев-РАЙСЪН ... и други.
Информация - от сайта на читалището:
http://iskra-bg.eu/?p=674

8
На 22.02.2011г. от 18ч. в Културен център "Люлин" София, ще се проведе откриване на изложба Класическа живопис, с участието на  Мария Маргарита - (М-М в сайта), както и премиера на стихосбирката на Ваня Иванова (ВаняИ) "Ранена луна"
Заповядайте!

адрес: ж.к. Люлин. Бул. Захари Стоянов, бл. 324-325 (Пломбата - на втория етаж). Една спирка с тролей 7  след кооперативния пазар посока околовръстното.

9
И аз подкрепям начинанието на Весела Йосифова и всички останали, които смятат да се борят за защита на авторските си права. Ако има осъден за плагиатство, това ще бъде чудесен прецедент, който ще накара бъдещите крадци да се замислят, преди да си приписват чуждо авторство и ще донесе малко повече сигурност за авторите, а със сигурност ще повдигне и авторитета на интернет сайтовете за нова литература!
Желая Ви Успех!

10
Таман три от най-любимите ми групи са тук. Жалко че не съм видял тази анкета докато е била активна, но както и да е  8) Хубаво е да се напомня, че  Death never dies :wink:

11
Честита книга и от мен!
Ще ти честитя наживо на 20-ти, надявам се ..и редакторския дебют също :wink:

12

Това е дебютната стихосбирка на Ваня Иванова. Много от Вас добре познават лириката й, затова ще се радваме да посетите премиерата и на тази книга.
и нещо,КОЕТО не знаетеза книгата - вътре има 10 уникални илюстрации на художничката Мария-Маргарита (ник в Откровения  М-М), които можете да видите само в книгата.

п.п. ще се радвам да честитя новите книги лично и на останалите автори :D

13
живецът, що човек държи изправен,
що прави го дори на Бога равен
е скрит дълбоко в пулса на сърцето.
Не може ли перото на поета
да го опише вярно и красиво -
напразно е  пролятото мастило.

14
Здрасти, имам следния въпрос:
Някой, който има опит, може ли да ми каже как може един музикален албум да се пусне за продажба в интернет като издателят на албума, който е частно лице си запази авторските права. Ако занете сайтове, които позволяват продажбата от българи? щото гледах в itune i Amazon.com ама там не позволяват такава възможност за съжаление.
Ще съм благодарен за всякаква практическа информация по въпроса.

15
в момента препрочитам "Пътеводител на галактическия стопаджия" - пълното издание :)

Страници: [1] 2 3 ... 8
: ??:??