Покажи участието - Етчи

Покажи участието

От тук може да видиш всички публикации на този потребител.


Публикации - Етчи

Страници: [1] 2 3 ... 7
2
Поздрав и от мен!
Приятно и запомнящо представяне, интересно и усмихващо случване!

3
Има само един начин да не си потенциално губещ в MLM и той е всичко да стартира безплатно, ето някакъв нов MLM , дето е така.
При цялото ми уважение, Ивелина... Нищо на този свят не е безплатно и не идва наготово! Единствения начин за едни да е безплатно нещо е, ако други платят за него.
МЛМ нито е способ за бързо забогатяване, нито е "манна небесна"; "финансово чудо"; "аладинова лампа" или "фея с магическа пръчица". За да разберем и опознаем материята, за да работим и се доближим до определението мрежовици ни е нужно да платим не една цена.
На първо място е цената - време, което е нужно да отделим, за да се учим. Втората цена е - да се допитваме до опита на успелите, да се научим от тях как да различим истинския МЛМ с петте стълба от мними МЛМ разчитащи на сензационни и примамливи "лозунги" или такива които с право наричат пирамидални.
Не пиша тези редове за да опровергавам или отричам МЛМ, напротив - приемам го, поела съм по пътя му и съм доволна  от това което ми се случва в живота след срещата ни.
Всичко което написах е, за да посоча защо толкова много хора или не разбират или тълкуват погрешно идеята МЛМ.
Знаете ли колко много хора остават разочаровани от мрежови Компании? Защо ли?
Причините са няколко. Първата е точно сблъсъка с хора - дистрибутори, които не са разбрали какво и как да правят, но са се втурнали да... "хвърлят кукички" и да притискат... направо казано да лъжат.
Втората причина е лъжливото очакване за "Светкавично забогатяване", "Даваш нищо, взимаш нещо", "Всичко става бързо и лесно".
И какво следва след това? Като не стане веднага, какво се случва? - "Лъжа е, лъжа е, лъжа е..."
Не се подлъгвайте по лъжливи обещания, не бъдете "губещи"!
Права сте, Ивелина, "има само един начин да не си потенциално губещ в MLM и той е" да си успяващ.
А това ще се случи след като се научим КаквоКак и Защо

Защо искаме да успяваме.
Какво има в МЛМ, което да ни направи  успяващи.
Как се достига до успех.

И това е валидно за всяка една област, не само за МЛМ.

Успех!

4
Пожелавам случване щастливо
и бохча успех на "Още тишина"
Там съм - духом (не мож живо)
Очаквам те, в североизточна.
 :)
Трудна за пропускане...

5
Поздравление!
:wav:
Ще чакаме да чуем изпълнение. :)

6
Точно за това говорех... (не и е тук мястото на темата) :)
"В това няма две мнения.  "Нужно е много да учиш...." - човек се учи докато е жив. В моята работа сигурно наученото за 1 месец = наученото за целия стаж на един такъв търговец."
Прав си, такива търговци каквито предполагам че визираш, не ще се научат никога на МЛМ, а ще си останат търговци. Не ми е за тях думата - там всичко е пълно, няма как да се влеят нови знания, начини, умения и принципи. МЛМ  и търговията са много различни неща. Но ти си прав Tomad,  дори и за търговец се учи, дори за  там е нужен и опит и усет... но това е друга тема.
Колкото за продуктите - както казах това е личен избор. Всички ние потребяваме това което харесваме, нали?! Ако не ни е нужно, не го поглеждаме даже. (На теб не са ти нужни  "... с крилца")
Личен избор. Нима ако аз предпочитам торта "Х" , а за теб тя е прекалено сиропирана, бих могла да те накарам да я пожелаеш и ти? Нима сладкаря на торта "Х" в твоите очи е "продавач на дрънкулки", само защото на теб ти се услажда торта "У"?
Колкото до данъчното законодателство - дали пазаруваш от кварталните Хранителни стоки, дали влизаш с картата си и купуваш от веригата хипермаркети "Метро" (извинете че споменавам имена :) не е реклама)   или пък закупуваш от МЛМ компания, продуктите са си с начислено ДДС 20% . Това е, защото почти всяка Компания има данъчна регистрация предвидена от Законодателството в България, така че няма притеснителни престъпни деяния.
Не ме разбирайте погрешно - не защитавам на 100%  всички МЛМ компании (опитала съм и сладко и горчиво, а което не съм опитала съм се допитвала до опиталите), далече съм от мисълта, че всички са ОК, затова и написах че е нужно познаване за да има разпознаване. 
Няма идеални Компании, както няма и идеални хора. :)
Не е необходимо заради "една суха клонка, да режем цялото дърво" което отдавна е посадено, но на нас не ни е по вкуса.
Е предпочитам да дам шанс, за да преценя - може пък да става за консумация (та нали по-голямата част от продуктите са консумативи).
Стига толкова от мен тук, това не е тема което се изчерпва с няколко мнения, пък и всеки си има мнение, но за някой то търпи развитие.:)

7
Не мислих да се включвам в тази тема, защото се е насочила в погрешна посока, но... Ще споделя мнението си, защото това е Откровения, а не премълчаване
Директните продажби и в цялост Мултилевъл маркетинга (МЛМ) не е за всеки, затова и не е нужно да се включвате. Не е нужно!!
За да се включиш истински в това, първо трябва да го разбереш в дълбочина. Не го ли сториш, или си оставаш само клиент/потребител, ако харесваш продуктите им... или се отдалечаваш.
За да го разбереш е нужно да прочетеш няколко независими мнения, книги от различни автори, статии,  дискусии. Истински неща от опитни хора... Ако например искаш да напишеш или издадеш стихосбирка, не отиваш при баничаря, а при някой който има максимален опит, нали?! :)
Нужно е много да учиш, за да си подготвен да различиш лоялните и истински МЛМ компании (защото за съжаление има и такива, които създават негативните настроения и усещането за пирамидална структура), нужно е търпение и време (защото който казва че всичко става лесно, като с магическа пръчица изрича неистина).
Нужно е всеки да има свободата на лично мнение, на преценка, на избор.
Прав е всеки който е недоверчив, така и трябва... За съжаление често част от дистрибуторите/спонсорите сами изкривяват посоката на работа, принципите и целите, като така дават погрешно лице на компанията към която са се включили.
Ала никому не е от полза  негативизма, затова не бива да се поддаваме на емоции (особено ако не познаваме в дълбочина смисъла на МЛМ)
Преди всичко става въпрос за потребление (това е личен  избор на всеки - какво ще пие, маже и т.н.), а не за печалбарство - погрешната идея която е най-големия препъни камък за всеки който тръгне с идеята "пари, пари, пари".

Има два типа хора: едните се пускат по течението и се оставят да се носят "в лекото и мекото", другите се опитват да се борят с вятъра и знаят че "За да получиш, първо трябва да дадеш", за да се научиш, трябва да слушаш, да чуваш, да разбереш.
Засега от мен е това, има още много, но то е за други места.:)))

Поздрав и усмивка от мен
с пожелание за хубав ден!

8
Честито!!! :wav:

9
След всичко чуто и прочетено, все повече си мисля за това, че издателството, редактора и коректора е нужно да носят отговорност не по малка от тази на "поетеската" (за нея вече нямам думи, след последните и интервюта).
Как пред очите им е преминало незабелязано творчеството на масово познати автори и как са попаднали в книгата творби писани след декември 2009г (когато твърдят че ръкоПРЕписите са оставени при тях)?

Пропуснах да попитам - Има ли някъде качени всички "нейни" творби (пълнотекстово)?
Разглеждайки сканираните до тук, мисля че явно все още има много "осиротели" стихове, на които подобно на почина "Семейство за всяко дете", можем да осъществим "Автор за всяка творба".

10
Давид Овадия
Аз вярвам в мълчаливата любов

Без думи, без красиви обещания,
без упреци, без молещи уста,
аз вярвам само в нямото страдане,
в сподавения порив на кръвта.
Очи, в които погледа не гасне,
докосването нежно на ръце
от клетви, от несдържан плач по ясно
говорят на човешкото сърце.
Тя всичките прегради побеждава!
Тя - вечен огън и нестихващ зов!
Как нея ще отминеш, ще забравиш?
Аз вярвам в мълчаливата любов.

*****

Сравнете го

11
Следя от три дни тази тема и не спирам да се изненадвам от новоизлизащите факти...
"Обясни ми, че всъщност, другите поети са крали от племенничката й. С изключение на Дамян Дамянов, Блага Димитрова и Давид Овадия. Техните стихове някой някак си е пъхнал в стихосбирката. Иначе, Мария никога не е чела стихове, призна лелята. Ние четем само любовни романи, призна тя. Де да знаем кой е Давид Овадия или Дамян Дамянов..."
Каква леля, каква защита, какви аргументи!
Без коментар съм след това!


12
Възобновявайте темата, връщайки я видима тук (и не само тук) и ще са повече.
Успех!

14
Готова съм да се включа също, очаквам информация.

Постъпката... без коментар

15
Едва сега научавам вестта за Нели,
ала времето вече е без значение...
Стрелките на часовника са спрели
но звукът им вечен е, без съмнение.

Поклон...

Страници: [1] 2 3 ... 7
: ??:??