Покажи участието - palenka

Покажи участието

От тук може да видиш всички публикации на този потребител.


Публикации - palenka

Страници: [1] 2 3
1
За съжаление е по-зле. Вече по около час и половина поне не работи във времето от преди 6 ч до към 7 и нещо сутрин.

2
Майко мила!
топ, пушка... па вземе, че гръмне! :P

3
Нарушава се правото на анонимност по тоя начин.
Защо на някой му е толкова важно да знае кой  му е сложил по-ниска оценка? Повтарям КОЙ, а не защо! Заради личните проблеми на нечие самочувствие ще оценките една наложена работеща удачна система. Защото после в предизвикателства трябва да знаят срещу кого да се прегрупират в борбата за грамоти.

4
Знаеш ли след колко години открих форум? И специално бях пускала тема на хоризонталното меню да има отделен бутон Форум". Но не: нито опростяването на формата, нито достъпът бяха коригирани.
Чат-авторската страница може да е толкова лесна, опростена и достъпна, а форумът някой специално ще се рови да го открие и като му види разните опции и иконки - ще се задържи ли?
За това авторските страници се превръщат в чатове.

https://otkrovenia.com/bg/art-forum/index.php?topic=4765.0
ето я и темата!

5
Сенд - да задължаваш оценяващия да се аргументира си е чиста диктатура.  Уж анонимни оценки, а да се покаже кой е? Кое им е анонимното тогава? На едно място, където си доброволно, не си длъжен никому с нищо.
Сложила съм 5*, но не - трябва и да се аргументирам, защо? Често съм от телефон и въобще не ми се пише, но не - като някакво жури, трябва да  правя разбор на  литературното произведение или художествената творба?


пп
Я по-добре оправете личния чат, че с това  тесно прозорче за нищо не става. Принуждавам се да пиша някъде другаде, за да виждам в цялост какво пиша, и после с копи/пейст да го принасям.
Отдавна обещахте, че ще го оправите

6
О, божееееее!
Да се връзва коментарът с оценката!
Що не вържете и влизането в страница задължително с коментар и оценка?

7
И на мен сегашното положение  ми допада. Спазва се както правото на анонимност, така и не всеки, който  коментира, е длъжен да дава оценки. Защо трябва да се променя нещо доказало се? Само защото от време на време се намира по някой да изреве, че е е неодоцен ли?
Ами сложете само лайкове тогава, да се радват величията!
Вместо да смените форума с една по-проста форма с "отговори". където можеш да отговориш с клик общо или да репликираш опреден коментар, вие сте го наблъскали с хиляда опции за текстообработка и емоджита. Защо?
публикувай... предварителен преглед" - тежък форум. После защо личните страници се превръщчт в чатове.

9
504 Gateway Time-out, 502 Bad Gateway

и днес

10
да, продължава, и тая сутрин, малко след 7

11
и това също, Ирен, мислех да го допиша. Да има известявания и за форума до участващите.
Благодаря!

12
Защо форумът не си е видим с отделен бутон горе на вертикалното меню, до "Автори" напр?
И по-проста форма, която да е на цяла страница, без толкова опции за оформление. Не е ли достатъчно да има подменю за  нови теми, популярни, административни и търсачка? Достатъчно е да има доп.бутони към темите за прикачване на изображения и публ.на линкове.
Аз лично късно го открих заради тъмната завеса, в която се намира. И не малко "Проза>други" са по-скоро теми за форум, но поради непопулярността му малко хора го ползват.

13
около 6 - 6 и половина. Тази сутрин беше към 6.30 ч

14
Рано сутрин сайтът изпада в някаква черна дупка и не може да се влезе от никакво устройство, нито мобилно, нито стационарно. Около 20-тина минути: 504 Gateway Time-out
Поне от месец е така.

15
И защо трябва да се знае кой е анонимният? Акаунтът не те прави НЕанонимен. Фалшиви профили,фалшиво инфо - само защо ти се знае профилът, не те прави НЕанонимен.
И ако някой има проблем с ниските оценки, проблемът си е в него. А който ги слага, пък си е негов. Какво ви зависи толкова от тия оценки? Съвсем се визуализирахме! Наистина нетът е място да сме каквито искаме, и колко и какво ни струва гладът за внимание и харесване и одобрение!!! Инфантилно е.
Оставете другите да изразяват отношението както си искат.
И в други форуми го има същото: някои не могат да понесат, че някой не им харесва нещо, то са закани, обиди, триене на профили!

Страници: [1] 2 3
: ??:??