Покажи участието - PussyCatt

Покажи участието

От тук може да видиш всички публикации на този потребител.


Публикации - PussyCatt

Страници: [1] 2 3
1
Хичкок е един от светците на киното. Мен много ми харесва, защото в неговите филми има тази тръпка, която те държи в напрежение до самия край. Неговите филми са по скоро криминални, отколкотпо хорър.

2
За мен лично изкуството е живота ми. Не мога да си представя един ден без да създам нещо оригинално, дали ще е рисунка, стих или глава от новата ми работа. Ако ги няма тези буболечки в главата ми, които ме отделят от реалността, дори за кратко, сигурно ще се побъркам. С моите герои живея, те ми помагат да ставам сутрин, те ме приспиват вечер, те са най-святото нещо за мен, защото никой не може да ми ги отнеме. Да, искам да ги покажа на света, но след като никой не иска да ги види ще си ги запазя за себе си. А, те са фрагменти от собствената ми душа, мнения, коментари и чувства, които не искам да споделя в прав текст.
 Знам, че звучи малко откачено, но така го чувствам, така го пиша. Изкуството е живот и красота.

3
Разни ~> Най-различни разни / Re: Виц парад ;)
« -: 15 февруари 2011, 16:16 »
Четири монахини отиват да се изповядват при свети Петър.
Първата: Св. Петре видях мъжки член.
Св Петър: Нищо дете, измии си очите в тая светена вода и господ ще ти прости.
Втората: Св Петре пипнах мъжки член.
Св Петър: Нищо дете, измии си ръката във водата и господ ще ти прости.
Четвъртата се обажда по адрес на третата:
 - Ако тая си измие г**ъ(а), аз няма да пия от тая вода!

4
"Къде най-много те мързи" - г-н по физика.
"Ако закъснееш още веднъж ще те посрешна с точилката" - г-жа от български

5
Хахахаха  :? :? Не знам да плача ли или да се смея! Тази кака направо ме разби с нейното "творчество".
Ще ми се да намеря някаква лична връзка с нея за да й кажа някои хубави работи, на пример ако реши да прави кариера на поетеса и има такова голямо желание да хване, да се помъчи и да си измисли свои произведения, не да краде чувствата на хората. Това е наглост, да се представяш за някой друг. Може да има няколко лица, но това няма значение, с това може да успее в друг бранш, но не и в този.
 По-тъпо оправдание не съм чувала, но нали знаете бит и е**н не си признават. Дано да си получи заслуженото!
 Подкрепям!

6
Да, и аз ссподелям мнението, refab, ти и все по-често забелязвам жалките опити на българските режисьори да се докоснат до комерсиалните холивудски продукции без никакъв замисъл. Това лично ме смущава, защото те се явяват като едни копирачи и безхаберници, ясно, че е по-лесно, но това е изкуство, което е много по-ценно от парите. Да, те са необходими, но един филм не трябва да се прави с такава цел. Малко хора разбират това, но няма нищо по-скъпо от това да направиш нещо, на което хората да се възхищават, да го ценят, самата тръпка и самото влечение да си човек на изкуството и то на седмото, което комбинира всички останали, а изкуството не се прави с пари, прави се със сърце.
 Аз май много се вживях  :D :lol:

7
 И аз съм на твоето мнение, филмът е толкова ограничен в една посока, че повечето силни моменти остават незабелязани. Режисурата е забележителна за БГ режисьор, но все пак сценария и диалозите си остават, някак си, недодялани и неестествени.
 Мен лично този филм ме изпълва с апатия, вдъхва безнадеждност отколкото надежда. Показва колко жалък може да бъде един пристрастен. Що се отнася за насилието, това се случва всеки ден и никой не го крие, пък и сцените са направени да драматизират нещата и да покажат в колко жесток свят живее горкия наркоман и че той се явява като най-положителния герой.
 Но все пак филма си заслужава, защото за западналото БГ кино си е стъпка напред.

8
мерси за съвета, нямаше нужда, принципно се бунтувам с/у всичко и тъпча не само тези с маските а и тези без тях, а когато не мога да си вдигна толкова високо крака да ги смажа просто си тръгвам и ги оставям да осъзнаят сами какви мизерници са...
За живота, какво да си посегна на него, не мерси, на пук ще го живея ама няма да пукна като глист

Поздрави ;)

9
 Е това е нещо, което няма как да не споделя със вас, творци. Изразете становище моля.
 Мен лично ми се гади вече от такива хора, срещам ги на работа, срещам ги в личния си живот срещам ги навсякъде, което е много жалко. Какво би направил човек за една по-холяма "мръвка" (ако мога така да се изразя)? Отговор: всичко, а най-лесното е просто да нагласиш определения човек, който си се води за познат или приятел за да се настаниш на неговото място. Леле, направо ми иде да си сежа вените. Правилно, че повечето хора са егоисти и гледат единствено и само своята изгода и в паницата на другия само ако е по пълна, което хич не е човешко, но защо трябва да постигаме целите си по такъв долен начин, защо трябва да си крадем хляба. Чудя се тези хора как не изпитват малко угризение, как не влизат в чуждо положение, как изобщо мислят за живота. Крепи ме факта, че малкото останали хора с цели, които искат да постигнат по честен начин ще стигнат по-далеч от тях, защото не са доволни на изпросеното, а на постигнатото. Тези хора остават винаги в сянка, но махнат ли се от нея, се разбира кой наистина е по-добър и кой е бил в гръбнака на всичко. Удовлетворява ме факта, че винаги се намират по-голями лицемери и от най-големите, които им отнемат постигнатото по още по-долен начин.
 Реалност, не лигава приказка написана със златни букви ;)

10
Подтискат ме, но продължавам напред, звучи ми като готов съм да се боря на всяка цена ама ме мързи  :D нееее добре е, не всички са дебили като мен. Аз просто си изливам душата и не ми пука дали някой изобщо ще го прочете или му хареса.

11
а аз като уча и работя като барман кво да пиша??

12
в тишината преговарят...
раните разтварят,
болката превръща се в сила,
от дъното на душата освободила
онази страст, която вечно ще гори
и ще тъпче болката от миналите дни 

13
искат да скрият участта им тежка...
и съвестта човешка,
превърнали ги в зверове,
сега няма кой да ги спре...

14
до края ще остане свързана,
със златни вериги вързана,
робиня, на собствеото си аз,
проклинаща всеки ден и час,
скита, без да се опита да разбере,
как може самотата да погребе,
скита в тъмната мъгла
и търси детето на нощта..   

15
за целувки причината,
но след това дойде зимата,
а любовта намери своя гроб,
отвори път към нов живот,
през белите преспи на стара мечта,
през песента...

Страници: [1] 2 3
: ??:??