Покажи участието - Marmadun

Покажи участието

От тук може да видиш всички публикации на този потребител.


Публикации - Marmadun

Страници: [1] 2
1
Приятели от Бургас,
за мен ще е удоволствие да се срещнем на моята авторска вечер на 19.08.2021 г на  откритата сцена "Охлюва" в Морската градина от 18.00 часа!
Очаквам ви!

2
Щастлива и развълнувана очаквам срещата с читателите в НЧ "Николай Хайтов ' в София, където ще представя двата си романа" Светулка за двама' и "Там, където ме чака Алиса"
Датата е 06.07.2021 г от 19 часа
Заповядайте, приятели!

3
Разни ~> Проблеми / Re: В депресия ли сте?
« -: 29 Август 2019, 23:31 »
В момента да... и ако някой има смелостта да твърди, че такива неща не могат да му се случат, му пожелавам цял живот да не разбере за какво става дума...

4
Светлина на душата ти, приятелко! Ще ми липсват срещите с теб, смеха над чаша вино, мъдростта ти...
Съболезнования на цялото семейство! :'(

5
Сигурно ще накарам всички да се облещят, но един от филмите, които винаги ме разревават е "Съдбата на човека". Който го е гледал, знае за какво говоря. Опустошенията, които нанася войната, олицетворени в един човешки живот. Срещата на главния герой със сирачето Ваня... Винаги ми се къса сърцето. "Татко мой, татенце, знаех, че ще се върнеш..."

6
Прави ми впечатление, че в два конкурса е обявена възрастова граница и ми е любопитно какъв е аргумента на обявилите конкурса? Хората над 35 или 39 години нямат ли право на шанс? >:(

7
"Птиците умират само" - Колийн Маккълоу. Като ученички почти наизуст рецитирахме цели откъси от тази книга! :D

8
Романът "Светулка за двама" ще бъде представен на 30 ноември от 18.00 часа в Културен център Морско казино - Бургас, в зала Петя Дубарова.
Приятели от Бургас и региона, за мен ще е чест да бъдете сред гостите!
Заповядайте!

9
Имам удоволствието да съобщя, че на 24.08. 2015 г. ще се състои представянето на книгата ми "Светулка за двама" от Радио Варна, Малката зала. Очаквам срещата с един от най-красивите градове с огромно нетърпение. :D

10
Вярно, Вилхелм Хауф беше. Мозъкът ми май явно пак си е писал самоотлъчка.
Еййй, много съм руса! :lol:

11
Лео, явно говориш за разказа на Оскар Уайлд "Младият англичанин" -
http://chitanka.info/text/11172-mladijat-anglichanin


Ей, бая ровене изрових, ама ме зачопли любопитството кой беше аджеба, чела съм го още като ученичка. Па се сетих, че съм гледала и стар филм по този разказ:
„Племенникът чужденец“ (1990г.)
 :wink

12
Неимоверно горда и щастлива, бързам да се похваля с най - хубавия си коледен подарък. Моята първа книга " Светулка за двама", редактирана от Ники Комедвенска и реализирана от изд." Астарта" е вече факт.
След появата на малката ми дъщеря за Коледните празници преди 15 години, сега отново изживявам магията на Коледното чудо. Благодаря на Ники и на всички, които насърчаваха романа, докато той креташе по дългия си път.
Светли и усмихнати празници!!!

13
Чери, Изпратих Ви лично съобщение.

14
Едноактните пиеси не са ли пък прекалено къси?
Но какво пък, те могат да се комбинират.
Ще се радвам да се запозная с пиесите на Вашия приятел.

15
Благодаря за отговорите. :D
Дори не мога да открия кутията за боклук, та да бръкна вътре за съобщението. :D

Ориентирани сме към някоя съвременна комедия. Класическите пиеси са свързани с доста задължаващи костюми и деори, а те, нали знаете, са свързани с едно нещо, наречено пари, с което обикновено читалищета не могат да се похвалят... Не и нашето. :(

Страници: [1] 2
: ??:??